ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ωδή στα 90s μέσα από τους θησαυρούς του Gianni Versace και άλλων εμβληματικών σχεδιαστών!

Στην καρδιά του Κολωνακίου, σ’ έναν υπέροχο καινούργιο χώρο που άνοιξε το καλοκαίρι, η Εράνθη Καραμαλή καλωσόρισε στο mod τη χειμερινή σεζόν, παρουσιάζοντας αφόρετες δημιουργίες εμβληματικών σχεδιαστών που άφησαν εποχή την περίοδο των 90s. Τα μοναδικά χρώματα και prints που χαρακτηρίζουν αυτούς τους σχεδιαστές έδωσαν στο σκηνικό μια ξεχωριστή νότα η οποίο ολοκληρώθηκε από την προβολή στιγμιότυπων από τα πιο γνωστά fashion shows πάνω στα ρούχα που παρουσιάζονται στο χώρο. Οι καλεσμένοι, είχαν τη ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να θαυμάσουν σπάνιες δημιουργίες, μεταξύ των οποίων ηθοποιοί, φωτογράφοι, άνθρωποι της μόδας και τέχνης, οι οποίοι απέκτησαν μοναδικά κομμάτια της συλλογής.

Follow me…

Η διαρρύθμιση του χώρου, που παραπέμπει σε ατελιέ, διαμορφωμένος από τον αρχιτέκτονα Νικόλα Καλαντζόπουλο, σε συνδυασμό με την μοναδικότητα των κομματιών, ανοίγουν ένα διάλογο μεταξύ του παρελθόντος και του σήμερα.

Το mod κάνει ένα αφιέρωμα στη μόδα των 90s και παρουσιάζει μοναδικούς θησαυρούς από τη χειμερινή συλλογή του Gianni Versace και άλλων εμβληματικών σχεδιαστών.

Αγάπη Πολίτη, Ηρώ Πονηράκη Καραμαλή, Εράνθη Καραμαλή

Κατερίνα Καρέλλας, Έφη Αναστασιάδου

Εράνθη Καραμαλή, Ιφιγένεια Παπαθανάση, Ιωάννα Κυπρίου, Ιωάννα Μάτσα

Νίνα Χρηστάκου, Έρικα Μπόλου, Μαρία Σακελλαρίδη, Μάρθα Κλαδά, Σοφία Μαντούβαλου, Ιωάννα Κυπρίου

H συλλογή του mod, προσεκτικά φυλαγμένη μέσα στο χρόνο, αποτελείται από μοναδικά αφόρετα κομμάτια – θησαυρούς που είναι μέρος ενός ιστορικού οικογενειακού αρχείου.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Mylene Jampanoi

Διαχρονικά κομμάτια που απογειώνουν κάθε εμφάνιση με το στυλ και την κομψότητά τους.

Εράνθη Καραμαλή, Diane Alexandre, Ιωάννα Κυπρίου

Η πλειοψηφία των κομματιών της συλλογής αποτελείται από τρεις μεγάλους σχεδιαστές μόδας που άφησαν εποχή στην δεκαετία των ‘90s: Gianni Versace, ο ένας και μοναδικός της εποχής που έμεινε για πάντα στη μόδα ως κορυφαίος σχεδιαστής, Gianfranco Ferre, ο αρχιτέκτονας της μόδας όπως τον έλεγαν, και Angelo Mozzillo με το γραμμικό του στυλ και τα πολύ θηλυκά φορέματά του.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Εράνθη Καραμαλή, Melissanthi Mahut

Μάριος Σαγιάς, Nadine Δαούτη, Μαριτίνα Χαλβατζή, Εράνθη Καραμαλή

Alison Cannavino, Dasha Seddon

Σοφία Μαντούβαλου, Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου

Ηρώ Πονηράκη Καραμαλή, Αργύρης Λαζόπουλος -aka Valentino-

Ζωή Αλεξανδρή, Νικόλας Καλαντζόπουλος, Γιώργος Καραμαλής, Στέφανος Τσιάκαλος

Ιωάννα Μάτσα

Έρικα Μπόλου, Εράνθη Καραμαλή

Γιώργος Καραμαλής & Εράνθη Καραμαλή

Το όραμα της Εράνθης Καραμαλή, εμπνεύστριας του mod, είναι να δημιουργήσει ένα αφιέρωμα πάνω στην ιστορία που έγραψαν στη μόδα η οικογένεια της, οι γνωστές κυρίες της μόδας Έρη Κάκκαβα και η Ηρώ Πονηράκη, και να μοιραστεί μοναδικά σχέδια, αισθητική και ποιότητα μέσα από έναν πιο “αργό” και βιώσιμο τρόπο.

DJ Ναστάζια Σφήκα,Ιωάννα Κυπρίου, Εράνθη Καραμαλή

Becky & Eric Constantinides

Christopher Altobelli, Dean Farache, Εράνθη Καραμαλή

Φίλιππος Γεώργιος Τσινταβής, Νίκος Μαλιάκος

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε η DJ Ναστάζια ήταν μοναδική και κατέληξε σε χορευτικό party λίγο πριν το κλεισιμο της βραδιάς.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!