ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όχι πες μου, δεν θα ‘θελες να ήσουν και εσύ εκεί?

…Γιατί μόλις μου έστειλε ο Χρύσανθος τις φωτογραφίες και ήδη μετανιώνω τρελά που δεν πήγα τελικά…

Για χθες βράδυ λέω, και για το Athens Riviera Fireworks Festival, το φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων που έγινε στο Island, και αποχαιρετώντας με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο τον Μάιο, και δημιούργησε συγκίνηση αφήνοντας τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Το φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Αθηναϊκή Ριβιέρα πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Με αφορμή την έναρξη της εβδομάδας των Ποσειδωνίων το Island ήταν κατάμεστο με κόσμο που έχει έρθει από το εξωτερικό ενώ παράλληλα εντυπωσιακές θαλαμηγοί αγκυροβόλησαν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για να παρακολουθήσουν από τη θάλασσα το εκπληκτικό show που συνδυάζει τη μουσική με τα πυροτεχνήματα με ένα μοναδικό τρόπο.

Εκεί ήταν επίσης και η Janni Delér, για όποιον δεν την γνωρίζει (ή δεν την ακολουθεί) μία από τις μεγαλύτερες Σουηδέζες blogger που ζει στο Μονακό και αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Αθήνα επέλεξε τη συγκεκριμένη βραδιά για να γιορτάσει στο Island το bachelorette party της.

H @jannid με τις φίλες της

H  Janni διασκέδασε με τις αγαπημένες της φίλες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που στόλισαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας και τις μουσικές των dj που μετέτρεψαν τη βραδιά σε μια εκπληκτική εμπειρία.

Χρύσανθος Πανάς, Janni Delér

Όχι πες μου, δεν θα ‘θελες να ήσουν και εσύ εκεί?

error: Content is protected !!