ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όχι αγάπες μου. Τα λιποκύτταρα δεν εξαφανίζονται…

OK! Υπάρχουν τα blogs, οι Instagrammers, οι Youtubers, που υπόσχονται ολόκληρα Editorials -ή συνήθως ολόκληρα…#hashtags (lol)- παρουσιάζοντας χίλιους δύο τρόπους ώστε να απαλλαγεί το αναγνωστικό τους κοινό από τον εφιάλτη που ακούει στο ντροπιαστικό όνομα “Λυποκύτταρα”.

Ας ξεκινήσουμε συμφωνώντας πως …εσείς δεν είστε το αναγνωστικό τους κοινό, ok? 🙂
Και ας ξεκινήσουμε σωστά: Μην πιστέψετε ποτέ -αλλά ποτέ- κανέναν -αλλά κανέναν- που θα σας υποσχεθεί διάλυση ή εξαφάνιση των λιποκυττάρων. Σας κοροϊδεύουν. Πολύ. Και σας κοροϊδεύουν, γιατί πολύ απλά, από τη στιγμή που αποκτάμε τα λιποκύτταρά μας δεν τα «αποχωριζόμαστε» ποτέ. Αυτά είναι τα “κακά” νέα. Γιατί υπάρχουν και “καλά”. Και αυτά είναι πως μπορούμε ωστόσο να τα συρρικνώσουμε και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι σίγουρα η Ηλεκτρολιποδιάλυση Prairie. Και αυτό δεν το λέω εγώ μόνο και μόνο επειδή με έπεισε η Νατάσα Μπρεζάτη (αν και δεν είμαι και κανένα ευλοκάκι, έτσι?). Το βροντοφωνάζει και το αποδεικνύει η ιατρική, και όποιος θέλει να εθελοτυφλεί , it’s fine with me. Όλοι οι υπόλοιποι… follow me…

Η κυτταρίτιδα είναι μόρια νερού, λίπους και συνδετικού ιστού που συνδέονται μεταξύ τους φυσικοχημικά. Οι δεσμοί αυτοί δεν “σπάζουν” μηχανικά, με τα διάφορα όλο υποσχέσεις μασάζ ή φυσικά, με τις ακόμη πιο “promising” κρέμες…
Από ιατρικής πλευράς, η κυτταρίτιδα θεωρείται πάθηση και σαν πάθηση συνοδεύεται από πολλές διαταραχές:
– Μείωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας.
– Μπλοκάρισμα βλαβερών ουσιών (τοξίνων και άλλων άχρηστων ουσιών) στον οργανισμό.
– Χαλάρωση του δέρματος και των μυών, φτωχή λειτουργία των μικρών αγγείων και των κυττάρων του δέρματος .
– Κατακράτηση υγρών (οίδημα).
– Μείωση της φυσιολογικής λειτουργίας των λιποκυττάρων και αύξηση του μεγέθους τους.

Συνεπώς, η σωστή θεραπεία της κυτταρίτιδας πρέπει να έχει σαν στόχο τη διόρθωση όλων των παραπάνω προβλημάτων.

Χθες το μεσημέρι. Ολοκληρώνοντας άλλη μία πολυάσχολη εβδομάδα, απολαμβάνοντας μία συνεδρία Ηλεκτρολιποδιάλυσης Prairie…

Και εδώ είναι το σημείο που ναι, εμπιστεύομαι τυφλά την Νατάσα Μπρεζάτη -σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τον άνθρωπο που μετά από αρκετά χρόνια στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, επέστρεψε στην Ελλάδα και στις φανατικές πελάτισσες της, η πιο ένθερμη των οποίων είμαι εγώ, ώστε να υπηρετήσει σοβαρά και υπεύθυνα την επιστήμη της- και χθες το μεσημέρι, έκλεισα άλλη μία πολυάσχολη εβδομάδα μου απολαμβάνοντας μία συνεδρία Ηλεκτρολιποδιάλυσης Prairie, στο zen Ινστιτούτο της, κρυμμένο στην καταπράσινη αγκαλιά των βορίων προαστίων…


Τι είναι η ηλεκτρολιποδιάλυση Prairie:
Με τη βοήθεια πολύ λεπτών πλατινένιων βελονών, που τοποθετούνται ανά δυο και παράλληλα μεταξύ τους στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα, το μηχάνημα ηλεκτρολιποδιάλυσης Prairie διοχετεύει ειδικά ηλεκτρικά ρεύματα χαμηλής συχνότητας και έντασης.
Τα ειδικά αυτά ηλεκτρικά ρεύματα προκαλούν:
-Αγγειοδιαστολή (βελτίωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας).
– Εξαφάνιση του οιδήματος (μείωση της κατακράτησης υγρών και αποβολή του πλεονάζοντος
υγρού).
– Βελτίωση των ενδοκυττάριων ανταλλαγών (αύξηση της οξυγόνωσης) και αποκατάσταση
της φυσιολογικής λειτουργίας των λιποκυττάρων.
– Αποβολή των βλαβερών ουσιών από το σώμα.
– Διάλυση του υπερβολικού λίπους.

Οι φανατικές πελάτισσες της δεν την αλλάζουν ποτέ, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθούν…


Ποιες είναι οι ενδείξεις για την ηλεκτρολιποδιάλυση;
-«Ψωμάκια» (φτου κακιά λέξη!)
– Υπερβολικό λίπος στη μέση, στους γοφούς και στην κοιλία.
– Βάρος στα πόδια.
– Μυϊκή και δερματική χαλάρωση.
-Δέρμα με όψη πορτοκαλιού – Κυτταρίτιδα

Η διαδικασία είναι σύντομη και εντελώς ανώδυνη. Αλλά όταν λέμε εντελώς, εννοούμε εντελώς! (επειδή θα με ρωτήσετε)

Η κάθε πελάτισσα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις δίκες της βελόνες. Εννοείται….

Αποτελέσματα:
– Χάσιμο πόντων ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται (ψωμάκια, γοφοί, μέση, κοιλιά). Η απώλεια αυτή είναι πραγματική απώλεια λίπους.
– Βελτίωση της κυκλοφορίας των ποδιών (τα πόδια γίνονται λιγότερο βαριά και δεν πρήζονται).
– Σύσφιξη μυών και αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
– Βελτίωση της εμφάνισης του σώματος και της ποιότητας του δέρματος.


Χρήσιμα tips από την Νατάσα:
Για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία, είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε 2 λίτρα νερό ημερησίως, ώστε να διευκολυνθεί η αποβολή των βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό.

Μην πιστεύετε όσους υπόσχονται «διάλυση ή εξαφάνιση των λιποκυττάρων»! Σας κοροϊδεύουν: από τη στιγμή που αποκτάτε τα λιποκύτταρά σας δεν τα «αποχωριζόσαστε»ποτέ . Μπορείτε ωστόσο να τα συρρικνώσετε και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι σίγουρα η Ηλεκτρολιποδιάλυση της Prairie.

H Νατάσα Μπρεζάτη (για όσους δεν την γνωρίζετε) στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το International Baccalaureate στην Ελβετία. Σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ενώ ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, το “μικρόβιο” για τον κόσμο της ομορφιάς εξακολουθεί να υπάρχει. Η μητέρα της, δραστηροποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής στην Αθήνα. Ετσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα της τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακαλουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. 7 χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι: αν και όλα τα παραπάνω που σας περιέγραψα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αποτελεσματικά, συγχρόνως φαίνονται και ιδιαίτερα ακριβά. Μία το όνομα της Prairie, μία η γνωστή και απαιτητική πελατεία της Νατάσας, δεν θέλει και πολύ… Όμως, δεν είναι. Πάνε οι εποχές που το κοινό έδινε μικρές περιουσίες ώστε να αποκτήσει το πρόσωπο και το σώμα που του υπόσχονταν.

Αλλά για να μην σας τα πω όλα εγώ, κλείσετε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με την Νατάσα: Call 21 0805 0877 & 6974920950 και περιμένω τις εντυπώσεις σας…

error: Content is protected !!