ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Obsessed με την Freddy! Διάβασε το γιατί…

Ποια δεν θέλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της ένα παντελόνι που να αγκαλιάζει και να τονίζει τις καμπύλες της με τον πιο φυσικό τρόπο, και να τις αναδεικνύει ανεξαρτήτου σωματότυπου? Ένα παντελόνι που θα μας χαρίζει απόλυτη άνεση και που θα μπορούμε να το φοράμε από το πρωί στο γραφείο και σε όλες τις υποχρεώσεις μας έως αργά το βράδυ, όποιο κι αν είναι το πρόγραμμα μας? Ναι, όλες ονειρευόμαστε το συγκεκριμένο παντελόνι, και εγώ (μαζί με εκατομμύρια άλλες γυναίκες, δεν διεκδικώ τα πρωτεία της ανακάλυψης) το βρήκα στην κορυφαία συλλογή WR.UP, στο κατάστημα της Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall.

Follow me…

Δεν το πιστεύεις έως ότου να το δοκιμάσεις. Και δεν το πιστεύεις γιατί έχεις πάψει προ πολλού να πιστεύεις σε θαύματα. Κρίμα, γιατί η συλλογή WR.UP ό,τι υπόσχεται το πραγματοποιεί.

Στο κατάστημα Freddy στο Golden Hall, θα έχεις σίγουρα πάει όμως για πολλούς παραπάνω λόγους.

H δύναμη της Freddy εκφράζεται μέσα από τη μοναδικότητά της και τη φιλοσοφία της: Δυναμισμός, ευεξία και στυλ είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τις συλλογές της Freddy.

Στο Official FREDDY Store στο Golden Hall, μπορούμε να βρούμε τις κορυφαίες συλλογές WR.UP, SUPERFIT, N.O.W. που ανανεώνονται κάθε σεζόν με νέα θηλυκά σχέδια, μοντέρνα κοψίματα, eye-catching χρώματα και πρωτοποριακά υφάσματα, διατηρώντας πάντα την απίστευτη ελευθερία κινήσεων και την τέλεια εφαρμογή, για τις χαρισματικές και αποφασιστικές γυναίκες, που θέλουν να εκφράζουν την προσωπικότητά τους χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Για όλα όσα χρειάζεται η κόρη σου στο μπαλέτο…

Έχεις έρθει για να βρεις την ολοκληρωμένη συλλογή N.O.W. που λατρεύεις την τέλεια και την άνετη εφαρμογή τους!

Όλα όσα ψάχνεις για να σου κάνουν την ζωή -και την καθημερινότητα σου- πιο άνετη, εδώ τα έχεις βρει!

Αλλιώς, μιας και σήμερα είναι Κυριακή και τα μαγαζιά είναι κλειστά, μπορείς πάντα να ρίξεις μια μάτια στο e-shop ώστε να δεις αναλυτικά όλες τις κατηγορίες και τι προσφέρει η κάθε μία!

error: Content is protected !!