ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο “Βασιλιάς Όττο” Ρεχάγκελ αποθεώθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της συγκλονιστικής ταινίας!

Μεγάλη προσέλευση του κόσμου κι ένα θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν ο Όττο Ρεχάγκελ, που ταξίδεψε από τη Γερμανία και οι ήρωες του Euro 2004, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Βασιλιάς Όττο” που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στον θερινό κινηματογράφο Cine Αίγλη.
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς παρέθεσαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και φωτογραφήθηκαν με το κοινό. Η ταινία “Βασιλιάς Όττο” , θα βγει πανελλαδικά στις θερινές κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Otto Rehhagel

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΣ

Η ταινία: Ο “Βασιλιάς Όττο” -με τίτλο που επανασυστήνει το όνομα κλείνοντας το μάτι στην βασιλεία του φιλέλληνα Όθωνα- είναι ένα διαφωτιστικό και εμπνευσμένο ντοκιμαντέρ – φόρος τιμής στον Όττο Ρεχάγκελ, τον θρυλικό προπονητή που οδήγησε την Εθνική Ελλάδος στον θρίαμβο του Euro 2004. Η ταινία ξετυλίγει ένα από τα μεγαλύτερα έπη στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 2004 από τη χώρα μας, στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς, ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη με εμπειρία στα αθλητικά ντοκιμαντέρ, η ταινία μας ξεναγεί στη διαδρομή που εκτόξευσε την Ελλάδα και μας θυμίζει το θαύμα που ένωσε ένα έθνος.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΛΗΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο ‘Βασιλιάς’ Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική μυθολογία.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΖΝΤ ΣΑΜΑΝ, ΛΟΥΛΟΥ ΖΕΗΝ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ

ΒΙΒΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ, ΣΕΪΝΙ ΧΙΝΤΟΝ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ

ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΩ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΗ

ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΜΠΕΣΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!