ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Valentino προτιμάει για άλλη μία φορά την Ελλάδα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα…

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο κορυφαίος σχεδιαστής Valentino, λάτρης της ποιότητας και του στυλ, αποφάσισε να επισκεφθεί την Αθηναϊκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα το Island.

1

Μαζί του ο πιστός φίλος, συνεργάτης και πρόεδρος του οίκου Valentino Gianncarlo Giammeti, η πριγκίπισσα Rosario με τις δύο της κόρες καθώς και η μούσα του Valentino για πολλά χρόνια Charlene  Shorto De Ganay με το γιo της.

1a

Ο Valentino και ο Giancarlo Giammetti μετά την περιήγησή τους σε διάφορα ελληνικά νησιά, επισκέφθηκαν το Island ενημερώνοντας τον Χρύσανθο Πανά ότι θέλουν να το παρουσιάσουν στην επιστήθια φίλη τους Charlene και γνωρίζοντας ότι η πριγκίπισσα Rosario ήδη από πέρυσι έχει αγαπήσει το συγκεκριμένο μέρος.

2a

Πριν την αναχώρηση τους για τις Ιταλικές θάλασσες απέκλεισαν της πορείας τους και το εμβληματικό TM BLUE σύμβολο της κομψότητας και του στυλ έδεσε στο ρεμέτζο στον κόλπο του Island στις 15 Αυγούστου. Οι καλεσμένοι αποβιβάστηκαν στο πλωτό ντόκο του Island μέσω του υπερσύγχρονου και υπέρκομψου tender τύπου Wally.
Οι επισκέπτες έχοντας φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη Χρύσανθο Πανά έμειναν κατενθουσιασμένοι για ακόμα μία φορά και συγκεκριμένα ο Valentino δήλωσε ότι το εστιατόριο του Island είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Είναι η σύμφωνη γνώμη του Gianncarlo Giammeti και όλης της παρέας ότι σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπορείς να νιώσεις την εμπειρία του clubbing με διασκεδαστική μουσική έχοντας δειπνήσει σε τόσο υψηλού επιπέδου εστιατόριο.

21c1b

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε φροντίσει να υπάρξει ένα φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα ως καλωσόρισμα των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ τους χάρισε τη φετινή μουσική συλλογή Island 14 που όπως είπε είναι πλέον παράδοση. Ο Gianncarlo Giammeti δήλωσε πως η περσινή πολυπλατινένια συλλογή του Island τους συντρόφευε σε όλο τους το ταξίδι με το TM BLUE.

3
Κοσμοπολίτες, ευγενικοί, άνθρωποι του διεθνούς jet set αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωποι με κουλτούρα και γνώστες της αληθινής ποιότητας, η σημαντική αυτή παρέα υποσχέθηκαν στον Χρύσανθο Πανά ότι θα επισκεφθούν και πάλι με την πρώτη ευκαιρία το αγαπημένο τους Island και ότι θα διαδώσουν το «μυστικό» της Αθηναϊκής Ριβιέρας που είναι μία από τις ομορφότερες στον κόσμο και που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες της Γαλλίας και της Ιταλίας.

4
Ο Χρύσανθος Πανάς τους εξήγησε ότι η προσπάθεια που γίνεται για την ενημέρωση του διεθνούς κοινού και την ανάδειξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας έχει μεγάλη ανταπόκριση καθώς φέτος οι ποιοτικοί ξένοι επισκέπτες ήταν πολλαπλάσιοι σε σχέση με πέρυσι. Κατά την αναχώρηση του ο Valentino φίλησε εγκάρδια το Χρύσανθο Πανά και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον αγαπημένο χειμερινό ελβετικό προορισμό, το μικρό χωριό Gstaad όπου ο Valentino διατηρεί ένα υπέροχο chalet το οποίο έχει γίνει γνωστό από τα Πρωτοχρονιάτικα party στα οποία παρευρίσκεται κάθε χρόνο η καλή φίλη του Valentino, Madonna.

error: Content is protected !!