ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Τελευταίος Επισκέπτης: Η Νόρα Κατσέλη στον ρόλο της Φλώρα Γκόφορθ!

Η Φλώρα Γκόφορθ, μία πλούσια γηραιά κυρία, ζει άρρωστη και απομονωμένη στο καταφύγιό της στην Ντιβίνα Κοστιέρα της Ιταλίας, υπαγορεύοντας τα απομνημονεύματά της στην γραμματέα της Μπλάκι. Οι επισκέψεις που δέχεται είναι ελάχιστες και πάντα μετά από δική της πρόσκληση. Όμως αυτό το καλοκαίρι, δέχεται την επίσκεψη ενός, όχι τόσο νεαρού πια ζιγκολό, του Κρις Φλάντερς που καταφθάνει απρόσκλητος. Μια συνάντηση που έχει τα σημάδια της μοίρας, του αναπόφευκτου πεπρωμένου…

nora2

nora3

Το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς «Ο τελευταίος επισκέπτης», σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου, με την εκπληκτική Νόρα Κατσέλη στο ρόλο της Φλώρας Γκόφορθ.

nora4

nora5

Η παράσταση «Ο τελευταίος επισκέπτης» θα παρουσιαστεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Υπογείου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για 16 βραδιές.

Το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς «Ο τελευταίος επισκέπτης», σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου, με τη Νόρα Κατσέλη στο ρόλο της Φλώρας Γκόφορθ.

Το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς «Ο τελευταίος επισκέπτης», σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου, με την εκπληκτική Νόρα Κατσέλη στο ρόλο της Φλώρας Γκόφορθ.

Στο ρόλο της
ΣΙΣΣΥ ΓΚΟΦΟΡΘ                                        Νόρα Κατσέλη

Παίζουν με σειρά εμφάνισης
ΜΠΛΑΚΙ                                                       Βάννα Πεφάνη
ΚΡΙΣ ΦΛΑΝΤΕΡΣ                                        Σόλωνας Τσούνης
ΚΟΝΝΙ ΡΙΤΖΟΥΕΗ                                      Νεφέλη Ορφανού

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Υπογείου, του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ).

Πέμπτη 21, Παρασκευή 22, Σάββατο 23, Κυριακή 24
Πέμπτη 28, Παρασκευή 29,Σάββατο 30, Κυριακή 31
Πέμπτη 4, Παρασκευή 5, Σάββατο 6, Κυριακή 7
Πέμπτη 11, Παρασκευή 12, Σάββατο 13,Κυριακή 14

Ώρες έναρξης: 21:30 για όλες τις ημέρες, εκτός της Κυριακής που ορίζεται στις 19:30.

error: Content is protected !!