ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Τάκης Ζαχαράτος & η Φωτεινή Δάρρα μία φωνή, για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

Για 1η φορά στην Ελλάδα η γυναίκα που είχε την ιδέα της ίδρυσης του Make-A-Wish ορμώμενη από την περιπέτεια του γιου της πριν 37 χρόνια!

Μια μαγική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που θα παρευρεθούν στο ετήσιο επίσημο Δείπνο του Οργανισμού την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στον ειδυλλιακό χώρο του Ble Azure στον Άλιμο.

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος, σε ένα μαγικό, απρόβλεπτο show και η υπέροχη Φωτεινή Δάρρα θα φωτίσουν τη βραδιά επί σκηνής…

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την εκπλήρωση της 1ης Ευχής, αυτής του Ανδρέα από το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, κοντά μας θα βρίσκεται η Linda Pauling, μητέρα του Chris Greicius και του Make-A-Wish, καθώς εκείνη, μεταξύ άλλων, ίδρυσε το Make-A-Wish, μετά την εμπειρία του γιου της, που έγινε αστυνομικός για μια ημέρα τον Απρίλιο του 1980.

Η Φωτεινή Δάρρα είπε σχετικά: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι πάλι κοντά στο Make-A-Wish μια και αυτό που αποτελεί στόχο μου, είναι να ενισχύσω την έννοια της προσφοράς μέσα από την Τέχνη. Με συγκίνηση σας περιμένουμε όλους κοντά μας σε μία βραδιά… αφιερωμένη στα Αστέρια.”

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα “Υιοθεσία Ευχής” και όλα τα έσοδα θα διατίθενται για την εκπλήρωση μαγικών Ευχών παιδιών, που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

…γιατί κοιτώντας όλοι μαζί τ’ Αστέρια μπορούμε να τα κάνουμε να πιστέψουν στη Δύναμη-Μιας-Ευχής!

Για εισιτήρια και κρατήσεις εταιρικών τραπεζιών, επικοινωνήστε με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα τηλέφωνα: 210-963 7660, 6933 496 080. Τιμή κατ’ άτομο: €120

Μέγας Χορηγός: AMUSE, Χορηγοί: Designers-On-Call, DISENO, ΕΨΑ, ΙΟΛΗ, ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, ΚΕΝΤΙΑ, ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Mercedes, TEMPO OMD, TOUCH POINT STRATEGY, Υποστηρικτές: ANAPNOE, Ilias Lalaounis, Vassilis Emmanuel Zoulias

It’s good to know: Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.700 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

 

error: Content is protected !!