ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Takis στο Zonars για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα!

Το Zonars καλωσορίζει αυτή την Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19.00, τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Takis, που θέλοντας να στηρίξει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, πραγματοποίησε μια δωρεά μοναδικών έργων εμπνευσμένων από τη σειρά του “Μαγνητικοί Τοίχοι – 4η Διάσταση”.
Ο Takis, μια καλλιτεχνική φύση με οξύ επιστημονικό πνεύμα, διακρίνεται εδώ και δεκαετίες για την πρωτότυπη προσέγγιση της τέχνης μέσα από την επιστήμη, αποδίδοντας στα έργα του τη δυναμική των μαγνητικών πεδίων.
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, για περισσότερα από 45 χρόνια παρέχουν ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια χωρίς καμία διάκριση σε πληθυσμούς που πλήττονται από επιδημίες και φυσικές καταστροφές ή υφίστανται τις συνέπειες εμπόλεμων συγκρούσεων και κοινωνικού αποκλεισμού.
Μέσα από την έκθεση “Ο Takis για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα” υπό την επιμέλεια του Μάξιμου Στεργίου, η τέχνη και η επιστήμη συναντούν και υποστηρίζουν την ανθρωπιστική δράση.


Το Zonars μετά από μία σειρά επιτυχημένων παρουσιάσεων έργων των Picasso, Matisse, Giacometti, Andy Warhol κ.α., αποτελεί πλέον πόλο έλξης των καλλιτεχνικών δρώμενων και σημείο αναφοράς για την Αθήνα.
Διάρκεια Έκθεσης: 3/4/2017 – 5/6/2017

error: Content is protected !!