ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Takis στο Zonars για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα!

Χθες το βράδυ, το Zonars καλωσόρισε τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Takis, που θέλοντας να στηρίξει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, πραγματοποίησε μια δωρεά μοναδικών έργων εμπνευσμένων από τη σειρά του “Μαγνητικοί Τοίχοι – 4η Διάσταση”.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι πιστοί θαμώνες τους Zonars, λαμπεροί καλεσμένοι, καθώς και άνθρωποι της τέχνης και της πολιτικής που έδωσαν το δυναμικό παρών στα εγκαίνια αυτής της σημαντικής έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου. Ο Takis, μια καλλιτεχνική φύση με οξύ επιστημονικό πνεύμα, διακρίνεται εδώ και δεκαετίες για την πρωτότυπη προσέγγιση της τέχνης μέσα από την επιστήμη, αποδίδοντας στα έργα του τη δυναμική των μαγνητικών πεδίων.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, για περισσότερα από 45 χρόνια παρέχουν ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια χωρίς καμία διάκριση σε πληθυσμούς που πλήττονται από επιδημίες και φυσικές καταστροφές ή υφίστανται τις συνέπειες εμπόλεμων συγκρούσεων και κοινωνικού αποκλεισμού. Μέσα από την έκθεση ″Ο Takis για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα″ που πραγματοποιείται με την πρωτοβουλία του Νίκου Σταθούλη, υπό την επιμέλεια του Μάξιμου Στεργίου, η τέχνη και η επιστήμη συναντούν και υποστηρίζουν την ανθρωπιστική δράση.

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΠΕΓΚΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΓΚΥ ΚΛΙΑΦΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΪΖΗΣ

ΑΛΕΞΙΑ ΔΙΒΑΝΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΪΖΗΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

ΠΕΓΚΥ ΚΛΙΑΦΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ, ΣΩΖΙΤΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΝΑ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΛΗΔΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Το Zonars μετά από μία σειρά επιτυχημένων παρουσιάσεων έργων των Picasso, Matisse, Giacometti, Andy Warhol κ.α., αποτελεί πλέον πόλο έλξης των καλλιτεχνικών δρώμενων και σημείο αναφοράς για την Αθήνα.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!