ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Σάκης Ρουβάς Πρεσβευτής της ” Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Τελετή Ανακήρυξης του Σάκη Ρουβά σε “Πρεσβευτή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο 1ο Πανευρωπαϊκά Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης. Ο Εθνικός Φορέας, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, “Ανταποδοτική Ανακύκλωση”, αναπτύσσει ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσεων με στόχο την ανάπτυξη της ανακύκλωσης στη χώρα μας, αλλά και την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, με έμφαση στους νέους ανθρώπους. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σάκης Ρουβάς ενώνει τις δυνάμεις του με την  “Ανταποδοτική Ανακύκλωση” ώστε να συμβάλλει στη μέγιστη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης συσκευασιών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης

Ο Σάκης Ρουβάς – Πρεσβευτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, με την Μαρία Ηλιάκη – Παρουσιάστρια Εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Ανακήρυξης, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε: «Ο τίτλος του “Πρεσβευτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συμβάλλω, ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω το αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον μας μέσω της ανακύκλωσης. Επιθυμία μου είναι να συνεισφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, σε αυτή την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της νέας γενιάς αλλά και όλων των συμπολιτών μας. Εύχομαι καθημερινά να γινόμαστε περισσότερο ενεργοί στη διαδικασία της ανακύκλωσης συσκευασιών, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη».

Παύλος Ραβάνης – Πρόεδρος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, Σάκης Ρουβάς – Πρεσβευτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ” Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” κ. Παύλος Ραβάνης μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Στον Εθνικό Φορέα της “Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” νοιώθουμε την υποχρέωση και έχουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην αλλαγή της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και στην καθημερινή συμμετοχή όλων των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, μέσα από ένα νέο μοντέλο ανταποδοτικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε την ενεργή συνεισφορά των ανθρώπων που έχουν το ίδιο όραμα, τις ίδιες ευαισθησίες και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της κοινωνίας και, κυρίως, των νέων ανθρώπων, ώστε να αναπτυχθεί η περιβαλλοντική συμπεριφορά τους και να επιτευχθούν οι εθνικοί ποσοτικοί στόχοι ανακύκλωσης».

Στέλιος Καφαντάρης, Καίτη Τζιτζικώστα – Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO

Μαρία Τζελέπη – Γενική Διευθύντρια Asset Ogilvy PR & Entertainment, Στέλλα Φορμόζη – Senior Account Manager Asset Ogilvy PR & Entertainment

Αμαλία Κυπαρίσση, Κατερίνα Ζωγραφίδη – Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Μαρία Ηλιάκη – Παρουσιάστρια Εκδήλωσης, Στέλιος Καφαντάρης

Μαρία Ηλιάκη

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς με βραβευθέντες μαθητές

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!