ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε τον “ρυθμό” σε μεγαλειώδες Dinner Gala στη Νέα Υόρκη!

Το 5ο ετήσιο δείπνο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative – THI) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Hilton, στη Νέα Υόρκη, συγκέντρωσε δωρεές άνω των $2 εκατομμυρίων, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 900 προσκεκλημένων. Το ετήσιο δείπνο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πλέον επιτυχημένη εκδήλωση συγκέντρωσης πόρων της Ελληνικής Διασποράς, παρουσία ελλήνων από τις Η.Π.Α. , τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ηγείται της προσπάθειας συγκέντρωσης πόρων από την Ελληνική Διασπορά διεθνώς, με στόχο τη στήριξη της Ελλάδας. Οι πόροι που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διατεθούν για προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας στη χώρα. Επίσης, μέσα από το Ετήσιο Δείπνο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, υποστηρίζονται ελληνικές ΜΚΟ, οι οποίες προσφέρουν βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τη συνεχιζόμενη κρίση στη χώρα, όπως τα παιδιά.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο 5ο ετήσιο δείπνο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, στο Hilton της Νέας Υόρκης

Η Ελληνική Πρωτοβουλία, ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς, ιδρύθηκε το 2012, κινητοποιώντας τη Διασπορά και τους Φιλέλληνες ανά τον κόσμο, με στόχο την κοινωνικο-οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας.

Μιχάλης Ιγνατίου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Kerry Kennedy

Κατά τη φετινή εκδήλωση τιμήθηκε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μία γυναίκα με όραμα που τις τελευταίες δεκαετίες έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φιλανθρωπία, στηρίζοντας τον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς ήταν ο τελετάρχης – «Master of Ceremonies», που “απογείωσε” το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες του αλλά και διαχρονικά τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, και ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους με τη συνοδεία της ορχήστρας του Jimmy Vali. Ο Σάκης Ρουβάς, έχει ξεχωρίσει για τη φιλανθρωπική του δράση, καθώς είναι Αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η “Ελληνική Πρωτοβουλία” (The Hellenic Initiative) τίμησε την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” κατά το 5ο ετήσιο δείπνο της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς.
PHOTO: © GOA/GANP/DIMITRIOS PANAGOS-GANP/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

O Σάκης Ρουβάς ήταν τελετάρχης – «Master of Ceremonies» της φετινής εκδήλωσης, που “απογείωσε” το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Father Alex Karloutsos, Κωνσταντίνος Κούτρας, Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης και Λίτσα Διαματάρη, εκδότες του Εθνικού Κήρυκα

John Koudounis, Jimmy Athanasopoulos, Σάκης Ρουβάς

Daphne Barak, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Bill Gunasti

George & Nitzia Logothetis

Γιάννης και Αφροδίτη Πλακιωτάκης

photo credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!