ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο πρώτος θεσμός βράβευσης διακεκριμένων Ελληνίδων διεθνώς – Greek International Women Awards!

Με ιδιαίτερη χαρά, και ως Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας το Fay’s Control, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Greek International Women Awards (GIWA) , θα πραγματοποιηθεί στο Βρετανικό Μουσείο στις 9 Δεκεµβρίου 2017 στο Λονδίνο. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν 11 ταλαντούχες Ελληνίδες από διαφορετικούς κλάδους δραστηριοτήτων. Την παρουσίαση της βραδιάς έχουν αναλάβει οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι κα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και κ. Αλεξανδρος Κωστάλας.


Τα βραβεία GIWA έχουν ως σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση των Ελληνίδων που έχουν διακριθεί μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων και επιδόσεων διεθνώς ή στην Ελλάδα. Ο θεσμός στηρίζεται σε μια διαφανή και ανοιχτή διαδικασία επιλογής, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, και αφορά τη βράβευση ταλαντούχων Ελληνίδων που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς: Τέχνες, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες, Τουρισμό, Θετικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility). Επίσης στη βράβευση περιλαμβάνεται και η κατηγορία ‘Young Star Award’ για επιτυχημένες νέες Ελληνίδες, ηλικίας 18-23 ετών. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 147 υποψήφιες συνολικά ενώ περίπου 75.000 άνθρωποι από εννέα χώρες έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των πέντε καλύτερων υποψηφίων γυναικών ανά κατηγορία, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των GIWA.
Το τιμητικό βραβείο GIWA θ’ απονεμηθεί στην επιφανή ακαδημαϊκό κ Ελένη Γλυκατζή-Αρβελέρ. Η κ. Αρβελέρ υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης το 1967 και η πρώτη γυναίκα πρύτανις του Πανεπιστημίου της Σορβόνης στην 700 χρόνων ιστορία του, το 1976. Η πορεία, τα επιτεύγματα και η προσωπικότητα της κ Αρβελέρ αποτελούν πρότυπο για τις σύγχρονες Ελληνίδες.


Τα βραβεία GIWA τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο και υποστηρίζονται απο 33 κριτές, εξέχουσες προσωπικότητες με επαγγελματική αναγνώριση στις προαναφερθείσες κατηγορίες των βραβείων. Ο θεσμός GIWA υποστηρίζεται χορηγικά από την Aphrodite Hills και το Libra Group καθώς και από εθνικές και πολυεθνικές εταιρίες, Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης, αναγνωρισμένες επαγγελματικές ενώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας:

Η πρόεδρος της Επιτροπής GIWA κα Σοφία Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Όλα τα μέλη της Επιτροπής αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανες για την πρωτοβουλία μας να θεσπίσουμε τα βραβεία GIWA, με τα οποία αναδεικνύουμε το αφανές ταλέντο των Ελληνίδων γυναικών ανά τον κόσμο. Μέσω του θεσμού, επιδιώκουμε την επιστροφή της Ελλάδας στον χάρτη της αριστείας».
Την τελετή απονομής των βραβείων GIWA θα τιμήσουν προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, των τεχνών και των επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας.
Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχουν αναλάβει οι κ Μιχάλης Ίσκας, η κ Καλιόπη Μητροπούλου, η Inigo Mikeleiz-Bernade, ο μοναδικός Leon of Athens και ο dj Αυγουστίνος.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, πατήστε εδώ!
Τηλ. Επικοινωνίας: +44 7432470723

error: Content is protected !!