Ο Όμιλος Πανά & το Δειπνοσοφιστήριον Catering ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με ένα super party!

18/10/2018 • LIFESTYLE

Δύο Όμιλοι που αγαπώ ιδιαίτερα για διαφορετικούς λόγους αλλά για τις εξίσου υπέροχες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Τις πιο ιδιαίτερες, τις πιο όμορφες, επιτυχίες και επετείους.
Με τον Χρύσανθο και τον Σπύρο Πανά, έχουμε μοιραστεί χαρές προσωπικές, από τα (πολύ) παιδικά μας χρόνια έως (πολύ αργότερα) γάμους, βαφτίσεις, και γενέθλια πολλών πολλών ετών. Με το Δειπνοσοφιστήριον, έχω συνδέσει όλες τις χαρές και τις επιτυχίες των The Pop Up Projects, μιας που πάντα μας κερνάει τα καλύτερα, χαρίζοντας μας τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Ο όμιλος Πανά και το Δειπνοσοφιστήριον Catering ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους λοιπόν, με ένα ξεχωριστό corporate πάρτι προχθές, στο Private House του Island. Οι δυο εταιρείες με πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών στον χώρο της εστίασης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με το Δειπνοσοφιστήριον να αναλαμβάνει αποκλειστικά τις υπηρεσίες catering για όλους τους χώρους εκδηλώσεων του Island.

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν και απόλαυσαν τις γαστριμαργικές -σαν άλλα έργα τέχνης- δημιουργίες από τον τεράστιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και η ομάδα του, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Chinese live stand, sushi live cooking stand, dumpling station, live stand κρεατικών, ένα fish stand, ένα salad stand αλλά και μια γωνιά γεμάτη γλυκά, είχαν στηθεί μοναδικά στους χώρους, ενώ ους καλεσμένους τους περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη που διοργάνωσαν οι οικοδεσπότες, ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια σε ένα ξεχωριστό live.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΑΛΚHΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΙΠΑΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΥ, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΔΑΪΚΙΔΟΥ

Η νέα αυτή στρατηγική συνεργασία αναμένεται να φέρει πολλά και δημιουργικά projects με την χαρακτηριστική υπογραφή των δυο εταιρειών, και εμείς ανυπομονούμε για τα καλύτερα!

Credits: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons