ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Όμιλος FF Group στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος FF Group (Folli Follie Group) συνεχίζει ενεργά τη στήριξή του στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) με μια σημαντική δωρεά 400 και πλέον ειδών ένδυσης (μπουφάν, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, μπλουζάκια, ζακέτες κ.λπ.) και υπόδησης από τα brand που αντιπροσωπεύει.
Έτσι, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κου Γιώργου Καμίνη και της κας Μαρίζας Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group, έγινε η παράδοση των προϊόντων στην Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κα Ελένη Κατσούλη.
Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του ΚΥΑΔΑ και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών, ενισχύει περισσότερες από 10.000 οικογένειες, δηλαδή 26.000 πολίτες, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Ο Όμιλος FF Group, κατανοώντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται, στηρίζει το έργο του ΚΥΑΔΑ από το 2015 και θα συνεχίσει να συμβάλει στην ανθρωπιστική του δράση με παρόμοιες ενέργειες.

παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κου Γιώργου Καμίνη και της κας Μαρίζας Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group, έγινε η παράδοση των προϊόντων στην Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κα Ελένη Κατσούλη.

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και της Μαρίζας Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group, έγινε η παράδοση των προϊόντων στην Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κα Ελένη Κατσούλη.

«Όταν μεγάλοι όμιλοι, όπως ο όμιλος Folli Follie, στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων, όχι μόνο ενισχύονται περισσότεροι συμπολίτες μας αλλά πετυχαίνουμε αυτό να γίνεται με μεγαλύτερη συχνότητα και σε μεγαλύτερο εύρος ειδών πρώτης ανάγκης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας ότι «στρατηγικός στόχος του δήμου Αθηναίων είναι, με εξειδικευμένες δράσεις, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι άνθρωποι αυτοί να επιστρέψουν στην κανονικότητα».

Γιώργος Καμίνης, Μαρίζα Κουτσολιούτσου

Γιώργος Καμίνης, Μαρίζα Κουτσολιούτσου

Η κα Μαρίζα Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος FF Group με συνέπεια και συνέχεια στηρίζει το έργο ζωής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης, καθώς και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ το χώρο σε ώρα λειτουργίας και να διαπιστώσω και η ίδια το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί».
Η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης κυρία Ελένη Κατσούλη τόνισε ότι «οι εγγεγραμμένοι, μεταξύ των οποίων 5.500 παιδιά, λαμβάνουν πακέτα τροφίµων, είδη ρουχισμού και υπόδησης, φάρµακα, είδη προσωπικής υγιεινής και προϊόντα για παιδιά, ενώ δέχονται ιατρική φροντίδα και ψυχοκοινωνική υποστήριξη», υπογραμμίζοντας ότι «χρόνο με τον χρόνο οι ανάγκες μεγαλώνουν».

error: Content is protected !!