ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Michel Roux δημιουργεί Γαλλικές γεύσεις με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης!

Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκίνησε μόλις χθες τη χειμερινή του λειτουργία, ο παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές Γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης.
Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά.

image003

Δοκιμάστε τα νέα πιάτα όπως: ριζότο χταποδιού αρωματισμένο με Pernod, φινόκιο και κρέμα καπνιστού χελιού,  ή κλασική Bouillabaisse με ραβιόλι και μους σολομού για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, côte de boeuf με πατάτες fondant και σάλτσα béarnaise ή κοτοπουλάκι (poussin) ψημένο στη rôtisserie, συνοδευόμενo από νιόκι πατάτας, τομάτα κονφί και σάλτσα diable.
Την γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.
Γεύση, περιβάλλον, απόλαυση, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές αποτελούν τους  λόγους που καθιέρωσαν το Avenue Bistro & Bar ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου.

error: Content is protected !!