ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Μιχαήλ Βαρθακούρης συγκίνησε με τις φωτογραφίες του στα εγκαίνια της έκθεσης “πλην πυρός”!

Με εξαιρετική επιτυχία και πολλή συγκίνηση έγιναν προχθές το απόγευμα τα εγκαίνια τής πρώτης έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη, στην Blender Gallery, στη Γλυφάδα. Ο δημιουργός μαζί με την οικογένειά του, τον πατέρα του Γιάννη Πάριο, τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη– άρτι αφιχθείσα από την Πάρο- και τα αδέλφια του, μαζί με πολύ καλούς φίλους έκανε ένα μεγάλο, πρώτο, νέο βήμα στην επαγγελματική του πορεία. Στο πλευρό του φυσικά ήταν τα αδέρφια του Χάρης Βαρθακούρης, Θανάσης Βαρθακούρης και Good Job Nicky.

Good Job Nicky (ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ) ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Η ματιά του Μιχαήλ Βαρθακούρη μέσα από τον φωτογραφικό φακό, με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα, αποτελούν το θέμα της πρώτης έκθεσής του με τίτλο «Πλην Πυρός», που θα φιλοξενείται στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα, από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας. Στην έκθεση, παράλληλα με τις εκτυπωμένες ψηφιακές φωτογραφίες, παρουσιάζονται επίσης οπτικοακουστικό υλικό και illustrations του καλλιτέχνη, με το αντικείμενο των έργων να εστιάζει στη γυναίκα και στη θάλασσα, καθώς κι εικόνες της καθημερινότητάς του και κάποιες σκέψεις του αποτυπωμένες.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΠΕΝΝΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η ενασχόληση του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τη φωτογραφία ξεκίνησε ως χόμπι κι έγινε αγάπη. Πάθος. Όπως αγάπη είναι κι η θάλασσα, αγάπη είναι κι η γυναίκα. Η ομορφιά του γυναικείου σώματος, η μυσταγωγία της θάλασσας και η αποτύπωση της αισθητικής τους συνύπαρξης, έγινε ο «καμβάς» στα φωτογραφικά του έργα. Στις ακτές του Αιγαίου, ο Μιχαήλ φωτογραφίζει με οδηγό την καρδιά του αυτό που του αρέσει, αυτό που τον ελκύει, τον κάνει να σκέφτεται, να εμβαθύνει στο συναίσθημα. Μετά από χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης και πολλά φωτογραφικά ταξίδια, ήρθε η στιγμή ο καλλιτέχνης να παρουσιάσει κι επισήμως τη δουλειά του.

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ

ΛΙΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΟΛΓΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

ΘΕΜΙΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΑΝΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

FRANCESCO PENZO, ΗΡΩ ΒΙΓΚΟΥ

ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, ΑΘΗΝΑ ΔΕΜΕΝΤΑΣ

ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΧΙΣΚΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, Good Job Nicky

ΕΛΕΝΑ ΖΕΡΒΑ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΤΣΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

ΖΩΗ ΤΕΡΖΗ, ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΠΕΝΝΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!