ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Mario Sorrenti και η κόρη του Gray “αιχμαλωτίζουν” τα καλοκαίρια τους μπροστά στη θάλασσα για τη La Mer!

Φέτος το φθινόπωρο η La Mer προσκαλεί τον φημισμένο φωτογράφο μόδας, Mario Sorrenti και την κόρη του, ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο, Gray Sorrenti, για να μεταμορφώσουν το design του θρυλικού βάζου της Crème de la Mer μέσα από την καλλιτεχνική τους ματιά.
Στην παρθενική τους συνεργασία, το ταλαντούχο δίδυμο πατέρα-κόρης αιχμαλωτίζει αναμνήσεις από αμέτρητα καλοκαίρια στη θάλασσα μέσα από τις προσωπικές τους διηγήσεις.


Μαζί, ο Mario και η Gray, λανσάρουν τη νέα καμπάνια του οίκου «Edge of the Sea» με μια συναρπαστική νέα προσέγγιση της φιλοσοφίας της La Mer, εμπνευσμένη από την αγάπη τους για τη θάλασσα, την αιώνια μούσα του κορυφαίου οίκου ομορφιάς. Όπως η La Mer, έτσι και το θρυλικό πορτφόλιο στη φωτογραφία μόδας του Mario είναι κλασικό αλλά και σύγχρονο, ενώ παράλληλα φημισμένο για την απαράμιλλη ποιότητά του.

Ο αέναος ορίζοντας της θάλασσας είναι εκεί απʼ όπου ξεκίνησε το αυθεντικό, θεραπευτικό ταξίδι της La Mer. Εκεί που η έμπνευση συναντά την πρωτοπορία. Εκεί που η δημιουργικότητα παντρεύεται με τη δεξιοτεχνία. Είναι το μέρος που επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην αδιάκοπη αναζήτησή μας για νέες ανακαλύψεις.

Η Gray ανήκει σε εκείνους τους φωτογράφους της νέας γενιάς που δημιουργούν τις τάσεις σε μόδα και τέχνη – η απεικόνισή της προκαλεί αυθεντικό, νεανικό συναίσθημα και καλλιτεχνική έκφραση μέσα σε μία δίνη ασταμάτητης αναζήτησης για εσωτερική ενδοσκόπηση. Ο Mario και η Gray Sorrenti έχουν δημιουργήσει δύο συλλεκτικά βάζα Crème de la Mer απεικονίζοντας μια εκθαμβωτική έκφραση της μοναδικής τους ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

It’s good to know: Το ταξίδι ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής μας, Δρ. Max Huber, υπέστη εγκαύματα κατά την διάρκεια ενός εργαστηριακού πειράματος, κάτι που τελικά αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσει ο ίδιος το δικό του πεπρωμένο. Φυσικός τη μέρα, αστροφυσικός και ονειροπόλος τη νύχτα, ήλπιζε πως μια μέρα θα μπορούσε να αποκαλύψει τις θρυλικές θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας που στωικά κρατούσε μυστικές. 6.000 πειράματα και 12 χρόνια έρευνας οδήγησαν σε μια αποκάλυψη ζωής – μια διαδικασία ζύμωσης που μετέτρεψε τα θαλάσσια φύκια και άλλα φυσικά συστατικά στον Miracle Broth™, το αναπλαστικό ελιξίριο που βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer.

error: Content is protected !!