ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο λαμπερός γάμος του Γρηγόρη Καπόπουλου και της Νικολέττας Βέτση στην Μύκονο!

Με έναν εντυπωσιακός γάμο επισφράγισαν την σχέση τους ο Γρηγόρης Καπόπουλος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νικολέττα Βέτση το περασμένο Σάββατο, στη Μύκονο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ένωσε την ζωή του σε ένα υπέροχο μυστήριο που έλαβε χώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Mykonos Star.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού παρακολούθησαν την είσοδο της νύφης που έφθασε με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, αλλά και όλο το μυστήριο του γάμου, καθισμένοι στον αμφιθεατρικό χώρο που περιβάλλει το εκκλησάκι. Του μυστηρίου, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Principote Panormos Mykonos με τo συγκρότημα Melisses να ερμηνεύουν τις πιο γνωστές τους επιτυχίες καθ΄όλη την διάρκεια της βραδιάς και να ξεσηκώνουν το κέφι που ήταν αμείωτο μέχρι τα ξημερώματα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΕΤΣΗ

Η νύφη επέλεξε δημιουργία του οίκου Laskaris, ενώ τη διακόσμηση του γαμήλιου event επιμελήθηκε η ίδια η μητέρα του γαμπρού Μαρίνα Καποπούλου.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΕΤΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Από τα highlights της εκδήλωσης ήταν τα Sweet Art Galery όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να γευτούν γλυκά και τούρτες σε σχήμα έργων τέχνης και γλυπτών διάσημων καλλιτεχνών. Την προηγούμενη ημέρα οι γονείς του γαμπρού, ο γνωστός έμπορος τέχνης Βαγγέλης Καπόπουλος και η σύζυγός του Μαρίνα έδωσαν ένα pre-wedding party για τους φίλους τους στο Cavo Tagoo, ενώ την ίδια ώρα οι μελλόνυμφοι παρέθεσαν ένα αντίστοιχο πάρτι για τους δικούς τους φίλους, στο Pasaji.

ΡΙΑΝΤ ΖΕΙΝ ΡΑΝΑ ΖΕΙΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΘΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΟΣ

ΠΑΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ ΤΟΝΥ ΤΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!