ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O κορυφαίος σεφ του κόσμου Mauro Colagreco έρχεται στο Sani Resort!

Ο Mauro Colagreco, βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και No1 στο World’s 50 Best Restaurants για το εστιατόριό του Mirazur στη Menton της Γαλλίας, υπογράφει το μενού του εστιατορίου Water, στο Sani Asterias.

Ο Mauro Collagreco συνεργάζεται με το Sani Resort ως Consultant Chef του εστιατορίου Water και με αυτή την αφορμή, έρχεται στις 6 Αυγούστου για να παρουσιάσει ένα μενού πολλών αστέρων σε μία από τις σημαντικότερες γαστρονομικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.


Αργεντινός με ιταλικές ρίζες, τη γοητεία τον τόπων καταγωγής του και σχεδόν εμμονική αφοσίωση στο όραμά του, ο Mauro Colagreco αποδεικνύει σταθερά πως ήρθε για να μείνει στο πάνθεον των παγκόσμιων σεφ. Ο μοναδικός «ξένος» που πήρε 3 αστέρια Michelin για το εστιατόριό του Mirazur στη Γαλλία, για το 2018, κατέκτησε το 2019 την πρώτη θέση στο World’s 50 Best Restaurants στην τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη. Άλλωστε, μόλις έξι μήνες μετά το άνοιγμα του εστιατορίου του, το 2006, είχε χαρακτηριστεί «Ανακάλυψη της χρονιάς» από τους οδηγούς Gault Millau και Omnivore ενώ το 2009 πήρε τον τίτλο του «Σεφ της χρονιάς» και το 2017 χρίστηκε Ιππότης του Τάγματος της Τιμής της Γαλλίας.


Ο Mauro Colagreco υπογράφει το μενού του εστιατορίου Water, στο Sani Asterias, που έχει ήδη στο ενεργητικό του δεκάδες βραβεία. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο Sani Magazine 2019 «Αποτελεί ευχαρίστηση και τιμή για μένα ότι το πρώτο μου project στην Ελλάδα αφορά στη συνεργασία μου με το Sani Resort. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, εκείνο της αριστείας και της αποκλειστικότητας σε μια χαλαρή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον».
Η νέα συνεργασία έρχεται να αναπτύξει περαιτέρω την ισχυρή παράδοση του Sani Resort στις υψηλού κύρους γαστρονομικές συνεργασίες. Εμπνευσμένος από το φυσικό περιβάλλον του Sani Resort και τα κορυφαία προϊόντα της Χαλκιδικής και της Ελλάδας, ο νέος Consultant Chef του Water θα δώσει πνοή σε εξαιρετικά πιάτα με φρέσκα, ποιοτικά υλικά, ισορροπία γεύσεων και άψογη παρουσίαση.

error: Content is protected !!