ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη & οι ομορφότερες εικόνες των ημερών που πέρασαν!

Και τι δεν έγινε όλες αυτές τις ημέρες που λείπω… Ανοίγω την αλληλογραφία μου, και ξεκαθαρίζω τις ομορφότερες προσκλήσεις που δεν κατάφερα λόγω ταξιδιού να πάω, αλλά και τις φωτογραφίες που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον μου…

Στο PatPong Thai Restaurant εντόπισε ο φωτογραφικόςφακός τον Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον  Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την θεατρική τους ομάδα για lunch break. Πρόκειται για το νέο ταϊλανδέζικο της περιοχής του Κολωνακίου, που άνοιξε τις εξωτικές του πόρτες στο στενό της Λεβέντη, στον διακοσμημένο από την gjp construction χώρο που στέγαζε μέχρι πρόσφατα το Nikkei. (φωτο εξωφύλλου).

Ο ιδιοκτήτης του Era Nuts, Αντώνης Κρασσάς, συνάντησε τον γνωστό κοσμηματοπώλη Νίκο Πατσέα στο κατάστημα Era Nuts του Κολωνακίου.
Τα Era Nuts βασίστηκαν στις αξίες του Ευ ζήν και ήρθαν να τους προσδώσουν νέες, πρωτόγνωρες διαστάσεις, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή απόλαυσης μέσα από την απλότητα αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης
Οι ξεχωριστές συλλογές από κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και πολλά ακόμα επιλεγμένα προϊόντα, προσφέρονται σε ελκυστικές συσκευασίες που ξεχωρίζουν.

Η πρόεδρος της Ελληνικής εταιρείας της Μαστολογίας Δρ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, συνάντησε στο φιλανθρωπικό gala της οργάνωσης στην ΛΑΕΔ, την ιδιοκτήκτρια του κέντρου αισθητικής Mia Aesthetics Μια Χραμά.
Η Mia Aesthetics έχει ξεκινήσει την πορεία της από τη Γερμανία και διανύει εξαιρετική πορεία και στην Ελλάδα αφού φέρνει τη σύγχρονη αισθητική.

Η Θάλεια Εξάρχου διαθέτει ένα από τα καλύτερα κοσμηματοπωλεία στην Βόρεια Ελλάδα, όπου εκθέτει τις συλλογές της. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει και σε διεθνείς εκθέσεις. Με μεγάλη φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή επιλέγει τους πολύτιμους λίθους, που στη συνέχεια με γνώση και πάθος για την ποιότητα που τη διακρίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης. Εκείνο που χαρακτηρίζει τη δουλειά της, είναι η κεντρική ιδέα του σχεδιασμού της, είναι η διαχρονικότητα των κοσμημάτων της, η μοναδικότητα του κάθε αντικειμένου, η κλασσική ελληνική φόρμα σε μοντέρνα γραφή.

Στο ξενοδοχείο Athens Marriott δείπνησαν ο γνωστός πλαστικός Αθανάσιος Χριστόπουλος με την υπεύθυνη της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας Yoda Κατερίνα Κωστοπούλου.

Ο Γιώργος Σκούρας των SkourasMed -εδώ με την Μαριέττα δροσοπούλου-, συμμετέχει και ενημερώνεται συνεχώς για τα θέματα της φροντίδας του δέρματος αλλά και τις επεμβατικές λύσεις.
Στα κέντρα SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων Ιατρών, Διατροφολόγων και Αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις.

Το Παρίσι επισκέφτηκε ο λαμπρός επιχειρηματίας και κοσμηματοπώλης Γιάννης Γκόφας, σε έκτακτο ταξίδι του για επαγγελματικούς λόγους.

Το θέμα της διατήρησης γονιμότητας αφορά πλέον όλες τις γυναίκες που επιλέγουν την καριέρα και καθυστερούν τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης οδηγεί σε ποσοστά επιβίωσης των ωαρίων πάνω από 90% μετά από απόψυξη.
Οι εξελίξεις στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής επιτρέπουν στους ειδικούς να παρέχουν αξιόπιστες λύσεις, ώστε η ολοκλήρωση του οικογενειακού προγραμματισμού να είναι δυνατή ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Η διατήρηση γονιμότητας μέσω της κρυοσυντήρησης ωαρίων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, επιτρέποντας σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γίνουν μητέρες όταν αυτές το επιθυμούν.
Η ομάδα του Institute of Life (φωτογραφία) πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας στην Ελλάδα πρωτοποριακές μεθόδους με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Στις νέες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας Portioli στο Μιλάνο, όπου εγκαινιάζονται τον Μάρτιο, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Espresse Ελλάδος Νίκος Παππάς.
Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, οδήγησε τον Giorgio, στο να επεκταθεί και να προμηθεύει τα χαρμάνια που φτιάχνει, σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα η εταιρία Portioli διοικείται από την τέταρτη γενιά της και εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Στη φωτογραφία: Mattia Portioli, Sara Portioli, Giorgio Portioli και Νίκος Παππάς

Tο Κτήμα 28 πραγματοποίησε μια δεξίωση, με αφορμή τον εορτασμό της αρχής του νέου χρόνου. Ο Γιώργος Ντάβλας τραγούδησε για τους 80 καλεσμένους, σε άκρως εορτασικό κλίμα. Εκεί βρέθηκαν ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου

Άντζελα Ευριπίδη, Εύη Αδάμ, Γιώργος Ντάβλας, Κορίνα Στεργιάδου, Νόνη Δούνια

Τέλος, στην οδό Σόλωνος 34 στο Κολωνάκι, γνωστά πρόσωπα έκαναν τις αγορές τους, ανακάλυψαν νέους Έλληνες δημιουργούς με καινοτόμες ιδέες και έκαναν τις αγορές τους μέσα από την τεράστια ποικιλία του Graffito. Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό το Graffito, αποτελεί το πρώτο concept store της Αθήνας, το οποίο φέρνει την φιλοσοφία του shopping σε πρότυπα εξωτερικού. Εκεί, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Ροκόφυλλος υποδέχθηκε την Κορίνα Στεργιάδου και την Βάσω Κολλιδά

error: Content is protected !!