ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Γιώργος Λαιμός σε μία μεγαλειώδη συναυλία για την “ΠΝΟΗ”!

O Γιώργος Λαιμός υπηρέτησε τη ναυτοσύνη με συνέπεια σε όλη του τη ζωή. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του είναι η μουσική, την οποία λάτρεψε και σπούδασε με την ίδια συνέπεια. Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της μουσικής του πορείας έχει την στέρεα αντίληψη ότι μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία θέλει να υπηρετεί και τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει προβεί σε μία σειρά συναυλιών με φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα ΕΛΠΙΔΑ, Α.Κ.Ο.Α, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΛΟΓΑ κ.α. δέχτηκε πρόσκληση από το ευαγές Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» για την οργάνωση μιας μουσικής βραδιάς στο Μέγαρο Μουσικής, όπου η συμφωνική ορχήστρα του “Εν πλω” με πηδαλιούχο τον ενορχηστρωτή Λεωνίδα Τζίτζο και τους τραγουδιστές Γιάννα ΦαφαλιούΓιώργο ΡωμοσιόΚωνσταντίνα Πούτκαρη και Άκη Δείξιμο  μας ταξίδεψαν σε ορχηστρικές μελωδίες και τραγούδια που έκοψαν την ανάσα αλλά συγχρόνως έδωσαν ΠΝΟΗ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ

Follow me…

Σε μια μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας», στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, ο συνθέτης θα παρουσίασε συνοδεία μιας μεγάλης ορχήστρας με ροκ αποχρώσεις ορχηστρική μουσική και τραγούδια από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές.
Ο στόχος του Γιώργου Λαιμού είναι μέσα από τις live εμφανίσεις, να επικοινωνεί με το κοινό μέσω της μουσικής του αλλά κυρίως να χρησιμοποιεί την μουσική του ως όπλο για να βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΑΙΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΑΝΘΙΠΠΗ ΛΑΙΜΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΙΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

ΡΟΥΛΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΞΕΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΤΟΣ

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ ΚΑΙ O ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΝΟΗ

O ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΗ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

ΞΕΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΤΣΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ, ΝΙΤΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΡΑΝΙΑ ΣΟΥΤΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΝΕΝΗ ΔΟΥΚΑ

ΕΛΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΜΗΤΣΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ, ΜΠΕΚΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ

Τα έσοδα της συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα διατεθούν στο ίδρυμα «Πνοή- Φίλοι εντατικής θεραπείας παιδιού», που στέκεται δίπλα στα παιδιά που χρήζουν παρακολούθησης σε μονάδες εντατικής θεραπείας και στις οικογένειες τους.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!