Ο γάμος της μοναχοκόρης της σιδηράς κυρίας του 2004 και του Βασίλη Αμβρoσίου, στο Λονδίνο!

09/09/2013 • LIFESTYLE

Κάτω από το ολόλευκο, παραδειγματικής σεμνότητας “πέπλο” και την χαμηλών τόνων τελετή, όπως ακριβώς αρμόζει στις εποχές που ζούμε, έγινε προχθές ο γάμος της Καρολίνας Αγγελοπούλου και του Βασίλη Αμβροσίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στο Λονδίνου.

karolina

Η άκρα μυστικότητα που συνόδεψε τις προετοιμασίες ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του όμορφου, μελαχρινού κοριτσιού που ανέθρεψαν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Του κοριτσιού που αγαπάει τη διακριτικότητα και προσπαθεί να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και τα καταφέρνει…

more

Διαβάζω στις σελίδες του βιβλίου “My Greek Drama της σιδηράς κυρίας του 2004: “Η Καρολίνα έχει ισχυρή προσωπικότητα… Όταν ήταν μικρή, ήταν σαν να είχα τρία αγόρια. Ουδέποτε της άρεσε να ντύνεται με φανταχτερά ρούχα, ή πάλι να παίζει με κούκλες. Θυμάμαι μία φορά που της είχαμε αγοράσει ένα μπλε σκούρο φόρεμα με γιακά από οργάντζα και λουστρίνι παπούτσια. Την έβαλα να τα φορέσει στο πάρτι των γενεθλίων της και έκανε κάθε προσπάθεια να δείξει πόσο άσχημα αισθανόταν. Υπάρχει μία καταπληκτική φωτογραφία που έχει συλλάβει τα αληθινά της συναισθήματα: τα μάτια της μου θύμισαν το βλέμμα του πατέρα μου-την “χειμωνιάτικη, αγριεμένη θάλασσα”. Ξέρω πως θα προτιμούσε να ανταλλάξει το φορεματάκι με σορτς, μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια”.

Ï ãÜìïò ôçò ìïíá÷ïêüñçò ôçò ÃéÜííáò Áããåëïðïýëïõ óôï Ëïíäßíï
Όμως, αυτή την φωτογραφία με το όμορφο λευκό φόρεμα που φοράει για να πάει να παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα, είμαι σίγουρη πως δεν θα την αντάλλαζε με τίποτα…
Να ζήσετε…

2 Responses to Ο γάμος της μοναχοκόρης της σιδηράς κυρίας του 2004 και του Βασίλη Αμβρoσίου, στο Λονδίνο!

  1. Rose Michaelides says:

    Δυστυχώς αυτά τα παιδιά ζούνε πάντα υπο την σκιά των γονέων τους. Φέρουν τις καλές ή κακές εντυπώσεις που έχει κάποιος για τους γονείς. Οτι κάνουν στη ζωή τους κρίνεται ανάλογα. Μακάρι να έχει κάθε ευτυχία όπως κάθε νυφούλα που μπαίνει στην εκκλησία με τους συγκινημένους γονείς είτε είναι γνωστοί είτε άγνωστοι στους πολλούς.

  2. Rose Michaelides says:

    Η δε εκκλησία λατρεμένη…δίπλα από το σπίτι της αγαπημένης μου θείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons