ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Γάλλος chef  Jean Charles Metayer στο Gastronomy Wednesdays στο Island!

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει μια Τετάρτη κάθε μήνα σε ένα βραβευμένο chef. Αυτή την Τετάρτη 15 Ιουλίου υποδέχεται τον Γάλλο chef  Jean Charles Metayer.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες του διακεκριμένου chef σε ένα ξεχωριστό μενού ειδικά διαμορφωμένο για το Gastronomy Wednesdays στο Island, όσο την μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα ντύνει μελωδικά με ένα live performance η Rossana Mailan.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22 και τα κρασιά θα είναι ευγενική χορηγία της Trinity Wines.

MENU
Amuse Bouche
Τάρτα με μοσχάρι tartare και wasabi
Μίνι brios με καβούρι
Τραγανή αθηναϊκή σαλάτα με ταραμά
Amalia Brut Τσέλεπος (Π.Ο.Π. Μαντινεία,Μοσχοφίλερο)
Starters
Καλοκαιρινός κήπος με αρακά, chips παστινάκι ,καρότα, τραγανό αυγό ορτυκιού, μαύρη τρούφα
Κτήμα Τέχνη οίνου Τέχνη αλυπίας (Π.Γ.Ε. Δράμα , Sauvignon blanc-Aσύρτικο)
Main Course
Μπαρμπούνι, κανελόνι γεμιστό με tartare σαρδέλας, σάλτσα δενδρολίβανο
Whispering Angel  Chateau d’Esclans (Α.Ο.C. Cotes de Provence-France,Grenache-Rolle-Cinsault-Syrah)
Main Course
Αρνί με chiffon φέτας, αγγούρι τουρσί ,σφουγγάρι ντομάτας και ελιές tartare
Nάουσα Alta Θυμιόπουλος (Π.Ο.Π. Νάουσα,Ξινόμαυρο)
Dessert
Μαρέγκα matcha με κρέμα λεμονί
Μαλαγουζιά όψιμου τρύγου Γεροβασιλείου (Μαλαγουζιά)
menu: 60,00 euro
με wine pairing: 75,00 euro

Με την υποστήριξη της ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

error: Content is protected !!