Ο Φώτης Κόντογλου και η επιρροή του στους νεότερους: Εγκαίνια της επετειακής έκθεσης στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή!

21/09/2022 • LIFESTYLE

Με κάθε λαμπρότητα εγκαινιάστηκε η έκθεση “Ο Φώτης Κόντογλου και η επιρροή του στους νεότερους”, που διοργανώνει το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Την έκθεση εγκαινίασε η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Fleurette Καραδόντη και ο Γενικός Διευθυντής Κυριάκος Κουτσομάλλης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο επετειακό αφιέρωμα για τα εκατό χρόνια από την εθνική συμφορά του ξεριζωμού του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τις μακραίωνες εστίες του, που θα διαρκέσει έως τις 12 Δεκεμβρίου, 39 καλλιτέχνες αντιπαραθέτουν έργα τους σε έργα του χαρισματικού δασκάλου Φώτη Κόντογλου.

FLEURETTE ΚΑΡΑΔΟΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΟΛΓΑ ΜΕΝΤΖΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΛΗΣ ΕΛΕΝΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

FLEURETTE ΚΑΡΑΔΟΝΤΗ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΑΡΒΕΛΕΡ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣ

ΟΛΓΑ ΜΕΝΤΖΑΦΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΡΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΚΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΒΑΚΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΛΗΣ ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ

Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons