ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O δημιουργός της Μοριακής Γαστρονομίας, Hervé This, έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Hervé This, διεθνούς φήμης φυσικοχημικός και δημιουργός της Μοριακής Γαστρονομίας, θα δώσει μια αποκλειστική διάλεξη, στις 17 Μαρτίου , στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την επαναστατική κουζίνα «note à note», καλεσμένος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Με τίτλο «Hervé This, Μοριακή Γαστρονομία: από τη μοριακή κουζίνα στην κουζίνα note à note, το παρελθόν και το μέλλον», ο Hervé This πρόκειται να παρουσιάσει την κουζίνα «note à note», της οποίας είναι δημιουργός και πρεσβευτής, μια καινοτόμο επιστημονική ιδέα με γαστρονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές προεκτάσεις.

Hervé This

Η ομιλία του Hervé This θα πραγματεύεται την αποκωδικοποίηση των στοιχείων που δημιουργούν μία γεύση, τα νέα εργαλεία και εφόδια για την ανάδειξη της γεύσης καθώς και την επιστημονική εξέλιξη της Γαστρονομίας και τον ρόλο της στην κοινωνία.
Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εγκαινιάζει τη δράση dans LE MONDE, παρουσιάζοντας τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στη γαστρονομία, τη ζαχαροπλαστική και τον τουρισμό, με καλεσμένους διακεκριμένες προσωπικότητες από όλον τον κόσμο.

error: Content is protected !!