ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Ο Διέξοδος Έρωτας» της Ευτυχίας Αλεξανδροπούλου για τους σκοπούς του «ΕΛΙΖΑ»!

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Cotsen Hall, της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών, η ιατρός Ευτυχία Αλεξανδροπούλου, με τη συγγραφική της ιδιότητα, παρουσίασε την Ποιητική της Συλλογή «Ο Διέξοδος Έρωτας», από την ΚΑΠΑ Εκδοτική.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Ο Διέξοδος Έρωτας» της Ευτυχίας Αλεξανδροπούλου.

Η δημοσιογράφος Αναστασία Παρετζόγλου προλόγισε την εκδήλωση και ο Ιωάννης Τσίγκας τοποθετήθηκε εκ μέρους της ΚΑΠΑ Εκδοτικής. Σε μία ξεχωριστά δημιουργική εκδήλωση παρουσίασης, επί σκηνής, απήγγειλαν ποιήματα οι καλλιτέχνες Γιώργος Μαζωνάκης, Μαρία Αλιφέρη, Άρης Δαβαράκης, Ελένη Ζιώγα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου και Σταύρος Ζαλμάς. Επίσης, ανάγνωσαν ποιήματα η Άννα Νηστικάκη, η Αλίκη Κοτζιά, ο Αναστάσης Σχοινάς, η Άσπα Παπαλεξανδρή, η Λένα Τσιπούρη, ο Δημήτρης Κολυβήρας, η Αντιγόνη Βαμβακά και η Ιλεάνα Μακρή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ

ALAIN LEFEVRE

Ιδιαίτερη στιγμή η ανάγνωση ποιήματος στα ελληνικά από τον Γαλλοκαναδό συνθέτη και πιανίστα Alain Lefèvre, όπως και ο σχολιασμός της ποιητικής συλλογής από τη συγγραφέα Καδιώ Κολύμβα.

ΕΛΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΠΙΝΑΡΗ

ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ

ΡΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΖΕΛΙΑΝΑ ΧΩΡΕΜΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ

ΚΟΡΙΝΑ ΓΡΑΦΑΝΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ

ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ, ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ

JOHANNE MARTINEAU, ALAIN LEFEVRE, ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΩΜΟΥ, DOMINIQUE PETRIDIS

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, υποστηρίχθηκε ο φιλανθρωπικός σκοπός του Σωματείου, «ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού», όπως είχε δηλώσει σχετικά και η Ευτυχία Αλεξανδροπούλου: «Αρχικός σκοπός του βιβλίου να δωρίσουμε τον Έρωτα στους φίλους μας και καλός σκοπός μέρος των εσόδων να διατεθεί για τις δράσεις του Σωματείου ΕΛΙΖΑ».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!