Ο ΔΕΣΜΟΣ ενώνει τις δυνάμεις του με την κορυφαία αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη!

02/12/2019 • LIFESTYLE

Με μία όμορφη εκδήλωση στον πολυχώρο Myrtillo, ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΔΕΣΜΟΥ με τη κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία Σάκκαρη ως η πρώτη Πρέσβης του Δεσμού θα συμβάλλει με το ήθος της και τις αξίες της στη διάδοση του σημαντικού έργου του.

Η Μαρία Σάκκαρη πρώτη Πρέσβης του Δεσμού

Ο Δεσμός αποτελεί το πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο συνδετικό κρίκο για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, γιατί συνδέει κάθε προσφορά από ιδιώτες, εταιρίες, ιδρύματα με διαπιστωμένες, καταγεγραμμένες ανάγκες φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει σε δράση του Δεσμού για την κάλυψη αναγκών της Κοινωνικής Επιχείρησης Μύρτιλλο Καφέ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και εργαζόμενοι και εθελοντές του
Δεσμού. Ο κύριος Γιάννης Παλαιολόγος, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Η Καθημερινή,”
συνομίλησε με την κυρία Σάκκαρη για την συνεργασία της με το Δεσμό.

Η Μαρία Σάκκαρη πρώτη Πρέσβης του Δεσμού συνομιλεί με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Η Καθημερινή” Γιάννη Παλαιολόγο

“Πιστεύω πολύ στην αξία της προσφοράς και στη συμμετοχή στα κοινά, γιατί έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν κύματα θετικών αλλαγών για όλους μας. Για το λόγο αυτό, με πολλή χαρά, αποδέχτηκα την πρόταση του Δεσμού να προσφέρω και εγώ με τον δικό μου τρόπο, ως πρώτη
Πρέσβης. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά μου, σκοπεύω να είμαι ενεργά δίπλα στην ομάδα του Δεσμού” είπε χαρακτηριστικά η κορυφαία τενίστρια για να συνεχίσει. “Ταυτίζομαι με τις αξίες του Δεσμού – σκληρή δουλειά, επιμονή, διαφάνεια – και ελπίζω με τη συμμετοχή μου να εμπνεύσω τη νέα γενιά, όπως έχω εμπνευστεί και η ίδια από το όραμα του Δεσμού.
Η προσφορά είναι πολύ σημαντική για μένα και χαίρομαι που έχω βρει τον κατάλληλο σύμμαχο στο Δεσμό: έχω τη δυνατότητα να αναδείξω την αξία της μέσω ενός οργανισμού που γνωρίζω πολύ καλά πως κάθε δωρεά πιάνει τόπο. Ήδη αντλώ δύναμη από το όραμα του Δεσμού, είμαι περήφανη που θα συμμετέχω ενεργά στο έργο του, και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου”.

Μαρία Σάκκαρη

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Δεσμού Αλέξια Κατσαούνη παραδίδει συμβολικά δώρα από το Δεσμό στη Μαρία Σάκκαρη

Η Πρόεδρος του Δεσμού, Αλέξια Κατσαούνη, είπε χαρακτηριστικά για την δράση του Δεσμού πως “Ο Δεσμός ξεκίνησε το 2012 μέσα από τον προβληματισμό μιας παρέας 5 νέων γυναικών που θέλησαν παράλληλα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους, να δημιουργήσουν ένα δίκτυο κοινωνικής προσφοράς. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Δεσμός μεγάλωσε, άνθισε και κατάφερε πολλά για τα οποία είμαστε πολύ περήφανες. Επιδιώκουμε κάθε δωρεά, σε είδος ή χρήματα, να «πιάνει τόπο» με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά όσους έχουν ανάγκη. Πιστεύουμε ότι με τη Μαρία Σάκκαρη, ως πρώτη Πρέσβη του Δεσμού, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τις κοινές μας αξίες και να μυήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους στην δύναμη της προσφοράς. Την καλωσορίζουμε και την ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό και την αγάπη της”.

Λάρα Σταφυλοπάτη Μέλος του ΔΣ του Δεσμού, Αγγελική Κανελλοπούλου, Μαρία Σάκκαρη, Αλέξια Κατσαούνη Πρόεδρος του ΔΣ του Δεσμού

Η Μαρία Σάκκαρη πρώτη Πρέσβης του Δεσμού με την ομάδα του Δεσμού και της Κοινωνικής Επιχείρησης Μύρτιλλο Καφέ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons