ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Χρόνος είναι Γρήγορος…

Η παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Αγαθοκλή «Ο χρόνος είναι γρήγορος…», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, στο Jima’s Ginger.

Το βιβλίο προλόγισαν ο εκδότης, Χρήστος Ζαμπούνης, η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα και ο πρέσβης ε.τ. Τάσος Κριεκούκης, ενώ αποσπάσματα του διάβασε ο πρέσβης Χάρης Ροκανάς.

feneall

Χάρης Ροκανάς, Χρήστος Ζαμπούνης, Μαίρη Αγαθοκλή, Βίκυ Φλέσσα, Τάσος Κριεκούκης

Βίκυ Φλέσσα

Βίκυ Φλέσσα

fenegeniki
Στην πρώτη της εμφάνιση στα γράμματα, η Μαίρη Αγαθοκλή μας διηγείται αναμνήσεις 50 ετών και πλέον, ξετυλιγμένες διηγηματικά και πασπαλισμένες με χιούμορ εκεί που ταιριάζει, όπως θα τα άκουγε η φιλική παρέα. Περιηγήσεις και συμβάντα στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Λονδίνο, την Πράγα, τις Βρυξέλλες, συναντήσεις πότε αναπάντεχες και πότε προγραμματισμένες, με συχνά απρόοπτες εξελίξεις. Εκτός από οικογενειακά στιγμιότυπα, η γνωριμία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η συνάντηση με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, η άρρηκτη φιλία με τον Οδυσσέα Ελύτη, τον κορυφαίο γλύπτη Νοταρά, τον Γεχούντι Μενουχίν –απαράμιλλο αρχιμουσικό και βιολονίστα–, αλλά και με πλανόδιους μικροπωλητές-βιοπαλαιστές που κέρδισαν και αυτοί μια ιδιαίτερη σελίδα.

Esthear Sarphatie-Ανδρεάδη, Χρήστος Ζαμπούνης

Esthear Sarphatie-Ανδρεάδη, Χρήστος Ζαμπούνης

* Ο τίτλος του βιβλίου προέρχεται από την ποιητική συλλογή «Προσανατολισμοί» του Οδυσσέα Ελύτη.

Φωτογραφίες: Studio Kominis

error: Content is protected !!