Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα με πυροσβεστικό όχημα!

15/12/2017 • LIFESTYLE

Ο Άγιος Βασίλης άφησε το έλκηθρό του στην άκρη, ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα βραχυονοφόρο όχημα και πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Την άφιξη του Άγιου Βασίλη ανήγγειλε με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μουσικές η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, με 18 μουσικούς που διηύθυνε ο Αρχιμουσικός, Πυρονόμος Δημήτριος Κουνδουράκης. Πολλά από τα παιδιά της Μονάδας βγήκαν στο προαύλιο και υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Άγιο Βασίλη, μερικά μάλιστα από τα παιδιά, ανέβηκαν στο πυροσβεστικό όχημα για να περιεργαστούν το εσωτερικό του και να δουν από κοντά τον εξοπλισμό του. Την ίδια στιγμή άνδρες της ΕΜΑΚ με σχοινιά άρχισαν να κατεβαίνουν από την οροφή του κτηρίου, σταματώντας στα μπαλκόνια των παιδιών που δεν μπορούσαν να κατέβουν στον προαύλιο χώρο για να ειδοποιήσουν για την άφιξη του Άγιου Βασίλη, να τους δώσουν τα δώρα τους και να τους ευχηθούν «Καλή ανάρρωση» και «Καλές Γιορτές».

Σχεδόν ταυτόχρονα με τον Άγιο Βασίλη έφθασαν στη Μονάδα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγος Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης και πολλοί πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τους υποδέχτηκε θερμά και τους ευχαρίστησε από καρδιάς που θέλησαν να δώσουν τόσο μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγος Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η κυρία Έφη Έλληνα, μέλος του Συλλόγου και ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Δρ. Στέλιο Γραφάκο.

Photo Credits: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons