ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Οίκος Tod’s τίμησε την ανανεωμένη Di bag και την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής!

Οι φαν της iconic τσάντας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα περιορισμένο αριθμό Di bags που τιμά την πόλη της Αθήνας με την επιγραφή «ATHENS» καθώς και με τις επιγραφές «FREE» & «LOVE».

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

O οίκος TOD’S, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν την εκδήλωση The Art of Leather, για να γιορτάσουν τη θρυλική TOD’S Di Bag στη boutique της Αθήνας, στο επιβλητικό νούμερο 4 της Πανεπιστημίου.

ΛΟΥΣΗ ΦΑΪΣ, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η TOD’S Di Bag, το εμβληματικό αξεσουάρ του οίκου που έχει κρατήσει διαχρονικά η αφρόκρεμα της μόδας και της παγκόσμιας showbiz, ανανεώθηκε και έχει πλέον μεταμορφωθεί σε μια πολυλειτουργική, σύγχρονη τσάντα, ειδικά κατασκευασμένη από μαλακά δέρματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στην καλαίσθητη boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές του οίκου, και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής της θρυλικής TOD’S Di Bag και του εμβληματικού Gommino loafer από έναν έμπειρο τεχνίτη του brand, ο οποίος παρουσίασε με ιταλική φινέτσα τη νέα δυνατότητα personalization που διατίθεται τώρα πλέον και στην Ελλάδα.

Πρόκεται για μια προσαρμοσμένη εμπειρία που κάνει τη Di Bag πραγματικά ένα μοναδικό και ιδιαίτερο κομμάτι, χάρη στην αποκλειστική υπηρεσία My Di Bag, η οποία είναι διαθέσιμη στην boutique της Αθήνας και επιτρέπει στους πελάτες να εξατομικεύσουν τη δική τους Di Bag, μέσω των monograms ή μιας ειδικής επιγραφής σε επιλεγμένα χρώματα.

 ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΗ
ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ
FRANCESCO RUGGIERO, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ, ROS GEORGIOU
ΣΑΜΙ ΦΑΪΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΗΤΡΟΥ, ALESSANDRO MEDINA
 MARY VITINAROS, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
ΝΙΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
 ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ, GIAN LUCIO VAONA
 ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΩΝΟΥ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
FRANCESCO RUGGIERO, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ, ROS GEORGIOU
ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΠΑ
MELIA KREILING

Μάλιστα, οι φαν της iconic τσάντας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα περιορισμένο αριθμό Di bags που τιμά την πόλη της Αθήνας με την επιγραφή «ATHENS» καθώς και με τις επιγραφές «FREE» & «LOVE».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!