ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

NY Fashion Week: O Tommy Hilfiger πάει ναυτικό…

Ένα υπερατλαντικό ταξίδι απόλαυσαν φίλοι και συνεργάτες του Tommy Hilfiger στο show της νέας του γυναικείας συλλογής Hilfiger Collection Fall 2016 προχθές στο Park Avenue Armory κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

01. tommy fall16 runway_model group shot 01

Αυτή τη σεζόν, ο Tommy Hilfiger εξερευνά τη γνωστή αγάπη του για το ναυτικό στοιχείο, μέσα από ένα φίλτρο νοσταλγίας όπου τυπικές ναυτικές επιρροές συνδυάζονται με τον ρομαντισμό μιας άλλης εποχής. Τα ανδρικά στοιχεία συνταντούν τα γυναικεία, με τη γοητεία και τη διασκέδαση που συνεπάγονται, χάρη στους απρόσμενους συνδυασμούς που προσδίδουν μια παιχνιδιάρικα επαναστατική νότα αλλά και μια κινηματογραφική κομψότητα.

02. tommy fall16 runway_fall 2016 set shot 05

03. tommy fall16 runway_fall 2016 set shot 09

Από την πρώτη σειρά, φίλοι και συνεργάτες του Tommy Hilfiger έσπευσαν να χειροκροτήσουν την πρέσβειρα του brand Gigi Hadid αλλά και τα επιλεγμένα top models όπως οι Hailey Baldwin, Sara Sampaio, Taylor Hill, Martha Hunt, Binx Walton, Imaan Hammam, Julia Nobis, Fei Fei Sun και Stella Maxwell που παρέλασαν με τις δημιουργίες του Αμερικανού σχεδιαστή. Ανάμεσά τους διακρίθηκαν οι αδερφές Suki και Immy Waterhouse, η style icon Olivia Palermo και ο σύζυγός της Johannes Huebl, τα μοντέλα Jourdan Dunn και Lucky Blue Smith, η Γαλλίδα art director και μοντέλο Julia Restoin Roitfeld, η Μεξικανή τραγουδίστρια Thalia, η μουσικός Justine Skye, και η DJ και επιχειρηματίας Hannah Bronfman με τον αρραβωνιαστικό της Brendan Fallis.

04. tommy fall16 runway_zanita liz uy leaf greener

Από την οικογένεια της Gigi το παρών έδωσαν για να την υποστηρίξουν η μητέρα της Yolanda Foster και ο αδερφός της Anwar Hadid. Στην πρώτη σειρά επίσης βρέθηκαν και οι κόρες των βασιλιάδων του rock όπως οι Alexandra Richards, Tali Lennox, Sofia Richie και Kenya Kinski-Jones.

Αnwar Ηadid Υolanda Foster

Αnwar Ηadid, Υolanda Foster

alexandra richards chelsea leyland tali lennox kate foley

Alexandra Richards, Chelsea Leyland, Tali Lennox, Kate Foley

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn

Elizabeth Hilfiger, Tommy Hilfiger

Elizabeth Hilfiger, Tommy Hilfiger

immy waterhouse tommy hilfiger suki waterhouse elizabeth hilfiger 02

Immy Waterhouse, Tommy Hilfiger, Suki Waterhouse, Elizabeth Hilfiger

Suki Waterhouse, Immy Waterhouse

Suki Waterhouse, Immy Waterhouse

Tali Lennox

Tali Lennox

tommy mottola thalia mottola tommy hilfiger dee hilfiger

Tommy Mottola, Thalia Mottola, Tommy Hilfiger, Dee Hilfiger

Julia Restoin Roitfeld

Julia Restoin Roitfeld

error: Content is protected !!