Nuxe Super Serum: Το απόλυτο συμπύκνωμα αντιγύρανσης!

26/05/2021 • GET

Αποτέλεσμα της μοναδικής υφής 2 φάσεων που συνδυάζει την τεχνογνωσία τη Nuxe στα έλαια και τη αντιγήρανση , το Super Serum [10] συνδυάζει για 1η φορά τα οφέλη μιας πρωτοποριακής πράσινης τεχνολογίας: 100% μικροσφαιρίδια κλάσματος φυτικών ελαίων. Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει τη μοναδική φόρμουλα που περιέχει Φυσικό Υαλουρινικό Οξύ που εγχέεται σε χιλιάδες φυτικά χρυσά μικροσφαιρίδια. Ένα εξαιρετικό φυσικό συμπύκνωμα που προσφέρει απόλυτη απόδοση και απόλαυση για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας: το δέρμα συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο(*) 30ml μπουκάλι ε αντλία: Λ.Τ. 80€

(1) Vegan φόρμουλα χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης.
(2) 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.
(3) Προϊόντα που αναπτύσσονται και παράγονται στη Γαλλία.
(*) Ιn vitro μελέτη

Το άρωμα, προστατευμένο μέσα στα χρυσά μικροσφαιρίδα αποκαλύπτει τις ελαφριές, φρέσκιες και φυτικές νότες του, κατά την εφαρμογή. Όπως ένα αναζωογονητικό εκχύλισμα, αποκαλύπτεται σταδιακά σε επαφή με το δέρμα. Η υψηλή νότα, μία ιδέα από γκαλμπάνουμ, απογειωμένο από μέντα προκαλεί το θρόισμα των πράσινων φύλλων. Στην καρδιά, μια πομπή λουλουδιών (λάιμ, τριαντάφυλλο και βιολέτα) που προχωράει με μεταξένια πέταλα. Ένα πέπλο άνεσης μιας αρωματικής βάσης καταλήγει να τυλίγει το δέρμα σαν βελούδινο χάδι.

 

Το Super Serum [10] (Το δέρμα συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο)  ενεργοποιεί τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος το οποίο συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο. Η αποτελεσματικότητά του έχει αξιολογηθεί με την τεχνολογία αιχμής με χρήση 3D ανακατασκευή του ανθρώπινου χορίου (MICRODERMIS).
Αυτά τα καινοτόμα μοντέλα αποτελούνται από πάνω από 10,000 κύτταρα για να δημιουργήσουν μια πολύ ρεαλιστική αναπαραγωγή της λειτουργίας του δέρματος. Η μελέτη συνέκρινε ένα χωρίς θεραπεία Microdermis με ένα Microdermis το οποίο ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερο (χωρίς θεραπεία, και στη συνέχεια χορηγήθηκε Super Serum [10]). Το ηλικιωμένο Microdermis στο οποίο χορογήθηκε Super Serum [10] επέδειξε την ίδια βιολογική δραστηρίοτητα με το Microdermis που αποτελείται από κύτταρα 10 χρονιά νεότερα.

Δείκτης γήρανσης (εμπλέκεται συγκεκριμένα στην καταστροφή κολλαγόνου) εκφράζεται λιγότερο σε σύγκριση με χωρίς θεραπεία MICRODERMIS. Ίνες νεότητας (κολαγόνο ΙΙΙ) αύξηση και καλύτερη κατανομή, παρόμοια με αυτή του νεότερου MICRODERMIS.

Η vegan* σύνθεση του Super Serum [10] περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, όλα εξαιρετικά ισχυρά και επιλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα. Με άλλα λόγια, η δέσμευση της Nuxe για καθαρή ομορφιά, αποτελεσματική σύνθεση με όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά (μόλις 24 συστατικά)**
Φυσικό υαλουρονικό οξύ.
Αυτό το υαλουρονικό οξύ παράγεται με βιολογική ζύμωση με πολύ χαμηλό εμπορικό βάρος. Φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος για να διεγείρει τους μηχανισμούς νεότητας μετά από 24 ώρες (2).
Μικροσφαιρίδια από βοτανικά έλαια
Παράγονται ένα προς ένα με φυσική διαδικασία εγκλεισμού χωρίς σιλικόνες. Αποτελούνται από λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας, τα οποία έχουν καλή συμβατότητα με την επιδερμίδα, απορροφόνται εύκολα, χωρίς λιπαρό τελείωμα.
Φυτικό σύμπλεγμα με κύτταρα Εντελβάις
Μια διαδικασία βιοτεχνολογίας, καλλιέργειας κυττάρων, χρησιμοποιείται για την ανανέωση των κυττάρων ενεργοποιώντας τη δράση των πρωτεϊνών. Η αποτελεσμάτικότητά τους κατά της γήρανσης είναι το αντικείμενο της πατέντας Nuxe.
Νερό και ενυδατικά δραστικά συστατικά

5% ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιταμίνη Β3: Δράση κατά των σκούρων κηλίδων
Άρωμα
Συστατικά που απαιτούνται για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της σύνθεσης

* Σύνθεση vegan χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης
** Σε σύγκριση με τα δύο άλλα κορυφαία σέρουμ πολλαπλών δράσεων στην αγορά
(1) Μελέτη In vitro σε ινοβλάστες
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ

Συνδυάζεται με όλες τις εξειδικευμένες αντιγηραντικές σειρές

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (1):
Ο απόλυτος αντιγηραντικός ορός Super Serum [10]
Εφαρμόστε το πρωί ή/και βράδυ σε καθαρό δέρμα πριν την κρέμα προσώπου σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. 1 πάτημα αρκεί για να έχετε τη σωστή δόση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΤΩΝ 25- Πρώτα σημάδια της γήρανσης και λάμψη: Crème Prodigieuse Boost

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 40- Λείανση και Lifting Merveillance Expert

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΤΩΝ 50- Σύσφιξη και ενίσχυση πυκνότητας Nuxuriance Ultra

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 60-Θρέψη και λάμψη: Nuxuriance Gold

(1) Ηλικία ενηλίκων
Super Serum [10]
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

PREMIUM
Ένα χρυσό premium μπουκάλι, που αποκαλύπτει τη φυσική χρήση της δομής σε ένα όμορφο διάφανο αποτέλεσμα. Ένα dropper υψηλής ακρίβειας που προσφέρει την εξαιρετική δύναμη του πολύτιμου περιεχούμενού της

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ
Το μπουκάλι είναι φτιαγμένο από γυαλί, ένα 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Το κουτί του, φτιαγμένο από πιστοποιημένο FSC χαρτί που προέρχεται από δασικές περιοχές αειφόρου διαχείρισης, είναι επίσης ανακυκλώσιμο. Το dropper πρέπει να πετιέται ξεχωριστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons