ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Nude is the new Black!

Άλλη μία μεγάλη ημέρα. Μεγάλη και περίεργη. Με ανάμεικτα συναισθήματα, με πολλά ραντεβού, με διαφορετικές καταστάσεις που πρέπει να χειριστώ με χαμόγελο και ψυχραιμία. Ρίχνω μία γρήγορη ματιά στην ατζέντα μου. Από την μία μεριά σημειωμένα κάποια “θέλω” μου, από την άλλη άπειρα “πρέπει”. Ανάμεσα τους με έντονο κόκκινο μαρκαδόρο, η επίσκεψη μου στο νοσοκομείο για να δω την μητέρα μου, μετά από μία επέμβαση στον μηρό της, και η Τελετή Αποφοίτησης της Ελμίνας. “Όπως ακριβώς είναι η ζωή μας, την μία με εμπόδια και δυσκολίες, την άλλη μία υπέροχη γιορτή, έτσι είναι και η ατζέντα…” σκέφτομαι πριν φορέσω βιαστικά τα Αdidas μου, για να ξεκινήσω την ημέρα μου πριν από όλα τα άλλα στο Press Event που με έχει προσκαλέσει η Bioderma, στον ολόδροσο κήπο του Balthazaar. Μία πρόσκληση, που δεν θέλω να χάσω με τίποτα, μιας και τα προϊόντα της Bioderma είναι όχι μόνο αγαπημένα δικά μου, αλλά και των περισσότερων φιλενάδων μου. “Τα λατρεύω!” είναι το μήνυμα που μου έστειλε η Σάντρα, μόλις είδε τα πρώτα ενθουσιασμένα stories, στο Instagram μου… Όσα “θέλω” και όσα “πρέπει” κι αν προλάβω τελικά, η ημέρα μου θέλω και πρέπει να ξεκινήσει με την μοναδική ξενάγηση μου στον υπέροχο κόσμο της Bioderma, σε έναν από τους πιο μαγικούς κήπους της Αθήνας.

Follow me…

Τα hashtags του event προβλέπω πως θα γίνουν τα συνθήματα του καλοκαιριού: You look better nude και Nude is the new black. Τα υιοθετώ αμέσως και τα δύο.

Με το που μπαίνω στον κήπο του Balthazar, νοιώθω αμέσως την μοναδική αυτή ενέργεια που ζούμε μόνο σε περίοδο διακοπών, στο νησί, στην παραλία

Το ίδιο το δέρμα ενέπνευσε τη Bioderma να ενισχύσει τις φυσικές του άμυνες απέναντι στον ήλιο. Αποτελεσματικά και με διάρκεια…

Με την καλύτερο “ξεναγό” στο ανέμελο καλοκαίρι της Bioderma, την Ανθή Αβραμέα, της Anthings, η οποία με υποδέχεται με μία ζεστή αγκαλιά και ένα δροσερό τσάι.

“Ο όμιλος NAOS έχει σημαντική παρουσία διεθνώς στον κλάδο της Φροντίδας του Δέρματος, μέσα από την επιτυχία των 3 μαρκών του: Bioderma, Institut Esthederm και Etat Pur. Σκοπός του ομίλου είναι να προβάλει τις αξίες της ανθρώπινης φροντίδας στον χώρο της ομορφιάς (Υγεία, Ομορφιά, Ευ Ζην). Η υπογραφή “Care first”, ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της NAOS σχετικά με τη φροντίδα που θέλει να παρέχει ο όμιλος στον κόσμο: υγεία, ευ ζην, αποτελεσματικότητα, στοργή και αγάπη.
Πιστεύουμε στην οικοβιολογία για την καλύτερη προστασία του οικοσυστήματος του δέρματος και την ενδυνάμωση των φυσικών του μηχανισμών. Η οικοβιολογία βασίζεται στην αρχή πως το δέρμα είναι ένα οικοσύστημα που εξελίσσεται συνεχώς κι αντιδρά με το περιβάλλον του, του οποίου οι φυσικοί πόροι και μηχανισμοί πρέπει να διατηρηθούν. Αντί να θεραπεύουμε υπερβολικά το δέρμα, πρέπει να το μάθουμε να λειτουργεί φυσιολογικά…
Το όνομα NAOS προέρχεται από ένα αστέρι που ανήκει στον αστερισμό Puppis, το οποίο, μια μέρα, θα είναι ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια στον ουρανό. Το σύμβολο του αστεριού απηχεί την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, του Antoine de Saint-Exupéry, το ποιητικό όραμα του οποίου για τις ανθρώπινες σχέσεις, ενέπνευσε το ανθρωπιστικό όραμα του ιδρυτή της NAOS “, μου λέει η Ανθή, όσο δίπλα μου έχουν ήδη έρθει οι beauty bloggers που είναι σήμερα καλεσμένες από το αγαπημένο αυτό brand.

H Bioderma δεσμεύεται για υψηλή ανηλιακή προστασία μέσω της Photoderm: Μία μεγάλη σειρά από ανηλιακά προϊόντα, που εξασφαλίζουν την δερματολογική ασφάλεια ενώ παράλληλα προστατεύουν.

Προϊόντα προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους δέρματος και της ηλιακής ακτινοβολίας με το πιο εξειδικευμένο σύστημα φίλτρων για την UV ακτινοβολία, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη.
Εγώ ξεχωρίζω αμέσως το Photoderm Nude Touch SPF +50, με ανάλαφρη υφή, πολύ υψηλή ανηλιακή προστασία και πάνω από όλα με ματ ομοιόμορφη κάλυψη!
Το ξεχωρίζω αμέσως για το καλοκαίρι μου!

Λίγη ώρα μόλις αργότερα, και ενώ έχω βάλει ήδη στο σύστημα μου το καλοκαίρι, είμαι έτοιμη να συνεχίσω το πρόγραμμα που ορίζει η ατζέντα μου. Με όλα τα “πρέπει”, και ελπίζω με αρκετά από τα “θέλω”…

Thank you Bioderma & Anthings!xxx

error: Content is protected !!