ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νταίζη Μανιατοπούλου: Σεμινάρια για να βελτιώσουμε την σχέση μας με τα παιδιά μας!

Η Ψυχολόγος Νταίζη Μανιατοπούλου προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Fay’s Control μία διπλή θέση -αφορά δύο γονείς- για να συμμετάσχετε δωρεάν στα 12 μαθήματα της Ομάδας της, με σκοπό βελτιώσουμε τη σχέση μας με τα παιδιά μας.
Κάντε “like” & “share” αφήστε μας το όνομα σας, και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής που θα παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν τα Σεμινάρια με στόχο να καταλάβουμε καλύτερα τα παιδιά μας και τις πραγματικές τους ανάγκες.

Δημιουργία εβδομαδιαίας ομάδας για γονείς με στόχο να εκπαιδεύσει και να διευκολύνει τους γονείς στο να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους, διοργανώνει η γνωστή Ψυχολόγος Νταίζη Μανιατοπούλου, η οποία μας προσκαλεί να μάθουμε πως να μεγαλώσουμε χαρούμενα και υπεύθυνα παιδιά. “Το να μεγαλώσουμε χαρούμενα και υπεύθυνα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να το πετύχουμε από το να βασιζόμαστε στο ενστικτό μας ή να επαναλαμβάνουμε συμπεριφορές που είχαν οι δικοί μας γονείς” λέει στο Fay’s Control η γνωστή Ψυχολόγος και συνεχίζει “Τα μαθήματα είναι στημένα ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πρακτικής προκειμένου  να διευκολύνουμε τους γονείς να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τα εργαλεία ώστε  να βελτιώσουν τη σχέση με τα παιδιά τους ενώ συγχρόνως τα βοηθάνε να γίνουν πιο υπεύθυνα”.

Η Νταίζη Μανιατοπούλου και η Άννα Πανουσάκου, προκειμένου να στηρίξουν τους γονείς σε αυτόν τον τόσο σημαντικό και απαιτητικό ρόλο τους, έχουν ετοιμάσει 12 μαθήματα, που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα τα παιδιά μας και τις πραγματικές τους ανάγκες.
Θα συζητήσουν μαζί μας πρακτικούς τρόπους προκειμένου να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά τους στην υπευθυνότητα, χτίζοντας συγχρόνως μαζί τους μια καλή σχέση με αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Οι ομάδες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Ο κύκλος των συνολικά 12 μαθημάτων, θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 6:30 το απόγευμα στο Νέο Ψυχικό. Το συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι 420 ευρώ, πληρωτέο σε 3 δόσεις στην αρχή κάθε μήνα. Σε περίπτωση προεξόφλησης του συνολικού ποσού, θα υπάρχει έκπτωση 15%.

“Επειδή θεωρούμε σημαντική τη συμμετοχή και των δύο γονιών, σε αυτή την περίπτωση θα παρέχεται έκπτωση 50% στον δεύτερο γονιό που θα συμμετέχει” καταλήγει η Νταίζη Μανιατοπούλου, η οποία δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Fay’s Control να προσφέρει μία διπλή θέση για δύο γονείς στην Ομάδα.

Οι τίτλοι των 12 μαθημάτων:
1. Η βασική ανάγκη του παιδιού και του ανθρώπου. Προϋποθέσεις για την δημιουργία καλών σχέσεων. Ισοτιμία γονέων-παιδιών. Ο ρόλος του γονέα. 2. Η επιρροή της σειράς γέννησης του παιδιού στην προσωπικότητά του. 3. Τα κίνητρα της συμπεριφοράς. Το ‘σχέδιο ζωής’. Ο ‘καλός’ γονιός. Οι διαφορές ανάμεσα στον ‘καλό’ και στον υπεύθυνο γονέα. 4. Ο ανταγωνισμός μεταξύ γονέων και παιδιών και πως να τον σταματήσουμε. 5. Οι 4 στόχοι της αρνητικής συμπεριφοράς των παιδιών 6. Διαφορές μεταξύ μικρότερων παιδιών και εφήβων. 7. Αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία με τα παιδιά. Πως να γίνω καλός ακροατής. 8. Η τέχνη της ενθάρρυνσης. 9. Φυσικές και λογικές συνέπειες αντί της ανταμοιβής και της τιμωρίας. 10. Πως να εφαρμόσω τις φυσικές και τις λογικές συνέπειες. 11. Οικογενειακό συμβούλιο. 12. Συζήτηση εφ όλης της ύλης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο : daisy@maniatopoulou.gr

Η Ψυχολόγος Νταίζη Μανιατοπούλου προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Fay’s Control μία διπλή θέση -αφορά δύο γονείς- για να συμμετάσχετε δωρεάν στα 12 μαθήματα της Ομάδας της, με σκοπό βελτιώσουμε τη σχέση μας με τα παιδιά μας.
Κάντε “like” & “share” αφήστε μας το όνομα σας, και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής που θα παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν τα Σεμινάρια με στόχο να καταλάβουμε καλύτερα τα παιδιά μας και τις πραγματικές τους ανάγκες.
Η Κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

It’s good to know:

Η Νταίζη Μανιατοπούλου σπούδασε ψυχολογία στο Deree- The American College of Greece όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, Master of Science in Counseling Psychology and Psychotherapy. Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και στο Δρομοκαϊτειο Ψυχιατρείο-Κλινική Ελλήνων Αμερικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεταξύ των οποίων «Σεμινάριο για την εξέλιξη της αλληλοεξάρτησης», The Meadows Clinic, Arizona U.S.A., σεμινάριο για ασθενείς με σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας “Borderline and Narcissistic Conditions and Their Treatment” εισηγητής Otto F. Kernberg, M.D., F.A.P.A και εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Πρώιμες Αναμνήσεις και η Ιδιωτική Λογική”, Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, εισηγητής Bruce Tate, Psychologist (MASIIP).Από το 2002 είναι ενεργό μέλος ομάδων αυτογνωσίας. Από το 2016 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια και είναι συντονίστρια εβδομαδιαίων ομάδων εκπαίδευσης γονέων.

Η Άννα Πανουσάκου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2012. Εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενη στο Ψυχιατρικό Τμήμα του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης ενώ υπήρξε και επιστημονική συνεργάτης στο κοινοτικό σπίτι «Θέτις» της εταιρείας Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ στο Χαλάνδρι. Το 2013 εισήχθη για το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλαδος Deree όπου και αποφοίτησε το 2016 ενώ ταυτόχρονα δούλεψε σαν εκπαιδευόμενη και αργότερα ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης Καλλιθέας «Προνόηση» για 4 έτη. Εξειδικεύτηκε στην Συμβουλευτική Εφήβων, Ενηλίκων & Γονέων ενώ σήμερα ιδιωτεύει και εργάζεται σαν Επιστημονική Συνεργάτης στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής « Ανάπτυξη & Κίνηση» στην Αργυρούπολη Αττικής, αναλαμβάνοντας έξ´ολοκλήρου το πεδίο της Συμβουλευτικής Γονέων. Συνεργάζεται επίσης με την Εφημερίδα « Πρώτο Θέμα» και αρθρογραφεί στο site υγείας ygeiamou.gr.

error: Content is protected !!