Νovus Ordo Seclorum από τους Περικλή Κονδυλάτο & Βασίλη Ζούλια!

13/11/2019 • LIFESTYLE

H 3η ημέρα της AXDW ολοκληρώθηκε με το ανατρεπτικό show του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σ’ ένα απόλυτα βιομηχανικό σκηνικό στην Πειραιώς 260. Με τίτλο «Νovus Ordo Seclorum» που σημαίνει «νέα τάξη στους αιώνες» και με αναφορές από τους αρχαίους πολιτισμούς των Ίνκας, των Αζτέκων, των Αιγυπτίων και των Ελλήνων και μία γερή δόση οριενταλισμού, ο Pericles Kondylatos πραγματοποίησε ένα show με κύριο χαρακτηριστικό το spiritual luxury.

Το κόσμημα γίνεται πρωταγωνιστής με ζωντανά χρώματα και τη λάμψη του επιβλητικού χρυσού να κυριαρχεί ενώ οι πλούσιες δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή κοσμημάτων φάνηκε να ακροβατούν περίτεχνα μεταξύ μόδας και τέχνης γεφυρώνοντας τους δύο κόσμους.

Μία νέα εποχή άνοιξε όμως και o Vassilis Zoulias με την capsule haute couture συλλογή του προτείνοντας μία out of the box οπτική καθώς παρουσίασε μοναδικά και κομψά φορέματα υψηλής ραπτικής όλα φτιαγμένα από φορέσιμη ψάθα.

Οι ψάθινες haute couture δημιουργίες Vassilis Zoulias σε έντονες μονοχρωμίες αλλά και σε αρμονικούς συνδυασμούς μαζί με τα εντυπωσιακά κοσμήματα Pericles Kondylatos μετέτρεψαν το show σ’ ένα αέναο κινούμενο art installation με τους δύο σχεδιαστές να καινοτομούν για ακόμη μια φορά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΜΠΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

Η έναρξη του show μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ατμοσφαιρική με ένα special performance που προμήνυε ότι σίγουρα δεν πρόκειται για μια κλασική επίδειξη.

ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, GUY MANOUKIAN

ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ

ΑΝΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ ΛΑΝΑ ΝΤΕΜΠΙΡ ΔΑΥΙΔ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΜΑΡΚΕΛΟΣ ΝΥΚΤΑΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΒΟΥΝΗ , ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΛΑΣ

ΣΥΛΒΑΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΡΟΓΔΑΚΗ

ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΥΡΕΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΣΤΕΡ ΣΕΡΦΑΤΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΖΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλος Χορηγός: MediPrinou

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons