ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Nostalgia is a Dirty Liar!

H Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου παρουσιάζει την ομαδική έκθεση, με τίτλο “Nostalgia is a dirty liar”, στο πλαίσιο του εκθεσιακού της προγράμματος για το Καλοκαίρι 2018. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιουλίου 2018.
Έξι σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες παρουσιάζουν μια σειρά από ευφάνταστα έργα, που χαρακτηρίζονται από έντονο χρωματισμό, καθώς και τη χρήση συμβόλων και φράσεων που οδηγούν σε συνειρμούς και μνήμες της χαμένης παιδικής αθωότητας.

Νίκος Λαγός

Παιγνιώδη και ευαίσθητα, αλλά ταυτόχρονα βαθιά καυστικά, τα έργα καλωσορίζουν τον θεατή να αναζητήσει τις προσωπικές του ερμηνείες και να ξεδιπλώσει αναμνήσεις από το δικό του ημερολόγιο ζωής.
Με αναφορές στην τέχνη του δρόμου, το γκράφιτι και την ποπ κουλτούρα και μέσα από μια ποικιλία τεχνικών και μέσων, όπως ζωγραφική, γλυπτική, 3d print κ.α, η έκθεση αντικατοπτρίζει την αντίληψη της σύγχρονης ζωής μέσα από μια χιουμοριστική και νοσταλγική οπτική αφήγηση, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στο εξιδανικευμένο και το πραγματικό.

Μελίνα Κοάν

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Στάθης Αλεξόπουλος, Χρήστος Αντωναρόπουλος, Αντώνης Κιουρτσής, Μελίνα Κοάν, Νίκος Λαγός, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης.

error: Content is protected !!