Οι νικήτριες του Exquisâge Holiday Set από την Darphin & το Fay’s Control!

30/12/2017 • EDITORIALS

Καλημέρα, I’m back!!!
Έχω να σας γράψω νέα από πριν τα Χριστούγεννα, από την ημέρα που πετούσα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μου, επέστρεψα μόλις χθες, και -όπως ήταν προγραμματισμένο- σήμερα πρωί πρωί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Gift of Luxury, το πολυτελές σετ Exquisâge από την Darphin που εξασφάλισα για πέντε αναγνώστριες του Fay’s Control.
Μιας που τα πολυτελή αυτά set που υπογράφει ο καλλιγράφος και καλλιτέχνης Nicholas Ouchenir και περιλαμβάνουν τα πιο αγαπημένα σας προϊόντα από την Darphin, την Exquisâge Beauty Revealing Cream, το Exquisâge Beauty Revealing Serum και ένα από τα 4 μοναδικά ελιξίρια αιθερίων ελαίων της Darphin, ο διαγωνισμός είχε τεράστια επιτυχία και αποδείχθηκε από τους πιο δημοφιλείς ever.

Οι πέντε τυχερές που ανέδειξε η σημερινή μας κλήρωση (όπως αναγράφονται τα ονόματα τους) είναι:

1. Lily Serafimidou
2. Marsi Villioti
3. Marika Patakaki
4. katgavanidou
5. aggelikimli

Κορίτσια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε με ένα mail στο dkrimpeni@gr.darphin.com ολοκληρωμένα τα στοιχεία σας -όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση αποστολής- και εμείς θα φροντίσουμε να έχετε το συλλεκτικό και άκρως εορταστικό σετ της Exquisâge, το συντομότερο δυνατό!

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου, να είστε πάντα τυχερές και όπως αυτή η χρονιά φεύγει γεμάτη δώρα για εσάς, έτσι να υποδεχθείτε και τη νέα,

με αγάπη,

Φαίη!

It’s good to know: Όπως ο Pierre Darphin, έτσι και ο Nicholas Ouchenir είναι ένας άνθρωπος πηγαία ταλαντούχος και οραματικός που δημιουργεί τους δικούς του κανόνες στην τέχνη και ασπάζεται το Art de Vivre. Ένας ολοκληρωτικά αυτοδημιούργητος καλλιγράφος και καλλιτέχνης, ο Nicholas Ouchenir, υπεύθυνος για την ανανεωμένη διακόσμηση του L’ Institut Darphin Vendôme, δεν «αντιγράφει» απλώς τα κλασικά έργα, αλλά τα επαναανακαλύπτει, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το κλασικό. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά του τον καθιστούν λατρεμένο στους οίκους υψηλής μόδας και τέχνης, όπως η Chanel, που τον διάλεξε, μετά τη συνεργασία του με τη Darphin.

2 Responses to Οι νικήτριες του Exquisâge Holiday Set από την Darphin & το Fay’s Control!

  1. Nansyt says:

    Φαίη καλώς όρισες και Χρόνια Πολλά, με πολλές ευχές για Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons