ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι νικήτριες των Clinique Sonic System είναι…

Καλημέρα! Δώρα, δώρα, και άλλα δώρα, τα καλύτερα για τις καλύτερες φίλες μου, εσάς που διαβάζετε καθημερινά το Fay’s Control και κάνουμε την ομορφότερη παρέα μέσα από αυτές τις σελίδες!
Και η κλήρωση για τα τρία Sonic System της Clinique έδειξε πως σας ενθουσίασε, είστε χιλιάδες αυτοί που το διεκδικήσατε, οι τυχερές μας αναγνώστριες σήμερα είναι οι (όπως αναγράφετε εσείς τα ονόματα σας):

1.Χριστίνα Μαντζαβίνου
2. Vaso Dalacosta
3. Konstantina Abrikidou

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου, εύχομαι να το χαρείτε όσο και εγώ, μιας και έχει  γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος μου όχι μόνο στην ρουτίνα ομορφιάς αλλά ακόμη περισσότερο, στην ρουτίνα καθαριότητας της επιδερμίδας μου! Και έχω πάθει τέτοια εμμονή μαζί του, που μόνο όταν χρησιμοποιώ το Sonic System της Clinique νοιώθω πραγματικά καθαρή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να στείλετε mail στο mkampanellou@gr.clinique.com, να γράψετε πως είστε οι τυχερές αναγνώστριες του Fay’s Control μαζί με τα στοιχεία της ταυτότητας σας, και το προσωπικό της Clinique θα φροντίσει ώστε να αποκτήσετε το συντομότερο δυνατό το δικό σας Sonic System!

Καλά Χριστούγεννα!!! xxx

error: Content is protected !!