ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Niche Perfumery: Boutique αρωμάτων στο King George!

Έχω νέα! Η boutique ‘KG Perfumes & more’ άνοιξε στο King George και μας περιμένει. Πρόκειται για ένα ένα pop-up store αφιερωμένο στην υψηλή αρωματοποιία, ένα βήμα ιδιαίτερα τολμηρό για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς που όμως έρχεται να συνεχίσει την τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό του φαινομένου Νiche Perfumery.

1

Το νέο κατάστημα παρουσιάζει δύο μάρκες που χαίρουν μεγάλης αποδοχής στη διεθνή αγορά αρωμάτων και η κάθε μια αποτελεί ένα μύθο για τους μυημένους.
Πρόκειται για τα «AMOUAGE» και «ETAT LIBRE D’ORANGE».

Follow me…

2
AMOUAGE: Διαχρονική, πολυτελέστατη, υψώνει την αρωματοποιία στο επίπεδο της Τέχνης. Με προέλευση το OMAN έχει κατακτήσει τον κόσμο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, τα φίνα αριστοκρατικά μπουκάλια από καθαρό κρύσταλλο, διακοσμημένα με πέτρες Swarowski και επιχρυσωμένες επιφάνειες με χρυσό 18 κ.
Το EPIC μας ταξιδεύει στο δρόμο του μεταξιού με τα καραβάνια που συνέδεαν τη Κίνα με την Αραβία. Το FATE μας διηγείται τη δύναμη του πεπρωμένου, το INTERLUDE είναι έναν ύμνος στο μπαλέτο και στην αρμονία που αναδύεται μέσα από το χάος.
Τα short films του δημιουργού Christopher Cheong, τα οποία συνοδεύουν τα αρώματα, χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και ποιότητα εικόνας και ήχου.

4

ETAT LIBRE D’ORANGE: Παριζιάνικος Οίκος, επαναστατικός, προκλητικός, με έντονη διάθεση για παιχνίδι, ένας Οίκος που σπάει τους κώδικες και τα οσφρητικά ταμπού…Κάθε δημιουργία αρώματος γίνεται χωρίς περιορισμούς οικονομικούς ή ηθικούς… Κάθε άρωμα ξεδιπλώνει πολλές πτυχές ανοίγοντας το δρόμο για μια ατέλειωτη ανακάλυψη.
JASMIN & CIGARETTES, τολμηρό μίγμα γιασεμιού και καπνού, LIKE THIS, όλα τα πορτοκαλί λαχανικά και φρούτα, FILS DE DIEU –DU RIZ ET DES AGRUMES, εκπληκτικός συνδυασμός ρυζιού και εσπεριδοειδή

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το κατάστημα η Ιταλική μάρκα «IL PROFVMO» που βρίσκεται αποκλειστικά εδώ και δύο χρόνια στο GB Spa και στο Gift Shop του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρεταννίας.

3

IL PROFVMO: αρώματα ρομαντικά, εμπνευσμένα από τη φύση και τη χαρά της ζωής από τη Silvana Casoli, που συνεχίζει την Ιταλική παράδοση της φίνας αρωματοποιίας, με επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης. Φέτος με τα sets de prestige και την αποκλειστική edition Murano, IL PROFVMO αποτείνει φόρο τιμής στην Βενετσιάνικη τέχνη του φυσητού γυαλιού.

PERFUMES & MORE: και άλλα είδη σε αποκλειστική διάθεση στο pop up store, όπως τα προϊόντα με υπογραφή GB SPA, με άρωμα Luxury Collection, τα κορυφαία καλλυντικά VALMONT, οι Χριστουγεννιάτικες limited edition, αποκλειστικά στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George.

error: Content is protected !!