ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Nice things to do for you…just because!

Οκτώ ημέρες χωρίς τσιγάρο και τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα φαίνονται κιόλας, άλλα απλά τα νοιώθω. Ξαναβρήκα την χαμένη μου γεύση και όσφρηση, ανεβαίνω με πολύ μεγαλύτερη άνεση τις σκάλες, η Σαλώμη επιμένει πως μέχρι και η φωνή μου έγινε “πιο γλυκιά”, σε κάθε περίπτωση νοιώθω -και είμαι- πολύ πολύ πιο καθαρή. Τα ρούχα μου, τα μαλλιά μου, τα δάχτυλα μου, η αναπνοή μου, είναι καθαρά, ενώ ναι, ισχύει, όταν περνάει από δίπλα μου ένας καπνιστής τον καταλαβαίνω από την μυρωδιά του τσιγάρου. Θεέ μου, έτσι μύριζα και εγώ; Ναι, ακριβώς έτσι: σαν τασάκι.
Anyway, όσο εγκλιματίζομαι στη νέα πεντακάθαρη ζωή μου, όλες μου οι φίλες με ρωτάνε αν έχω δει αλλαγές στην επιδερμίδα μου. Ok! Μην τρελαθούμε κιόλας, μόλις σε οκτώ ημέρες τι rehab να προλάβει να κάνει και η άμοιρη 40plus επιδερμίδα, οπότε είπα να την βοηθήσω λίγο για πιο γρήγορη αποτοξίνωση, να φύγουν όλες οι τοξίνες του τσιγάρου από πάνω της.
Τετάρτη πρωί, χθες πρωί πρωί, και βρίσκομαι στο Vivify της Κηφισιάς για μία ολοκληρωμένη θεραπεία ανάπλασης, αναζωογόνησης και φυσικά…σύσφιξης!

Μετά από μία εβδομάδα γρίπης, και άλλη μία προσπαθειών για να κόψω το τσιγάρο, αυτή η πόρτα είναι η πιο κατάλληλη για να την διασχίσω: Η πόρτα του Vivify της Κηφισιάς, που θα με βοηθήσει να απαλαγώ από όλες τις τοξίνες που κουβαλάει η επιδερμίδα μου...

Μετά από μία εβδομάδα γρίπης, και άλλη μία προσπαθειών για να κόψω το τσιγάρο, αυτή η πόρτα είναι η πιο κατάλληλη για να την διασχίσω: Η πόρτα του Vivify της Κηφισιάς, που θα με βοηθήσει να απαλαγώ από όλες τις τοξίνες που κουβαλάει η επιδερμίδα μου…

Follow me...

Follow me…

Η Σταυρούλα Αγγελοπούλου, διευθύντρια αυτού του ναού ομορφιάς, είναι επίσης πρώην καπνίστρια και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται ακριβώς η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μου μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και το στρες της διακοπής του καπνίσματος.

mask6

Χθες το πρωί, στο γραφείο της Σταυρούλας Αγγελοπούλου, στην οποία κατέφυγα για να με συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη θεραπεία right now για την επιδερμίδα μου...

Χθες το πρωί, στο γραφείο της Σταυρούλας Αγγελοπούλου, στην οποία κατέφυγα για να με συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη θεραπεία right now για την επιδερμίδα μου…

“Re-face Mask!” είναι η ετυμηγορία της, και για να είναι τόσο απόλυτη για ένα treatment σε ένα menu με ατελείωτα και υπέροχα treatments, ξέρω πολύ καλά πως ναι, επέλεξε το καλύτερο για εμένα, την επιδερμίδα μου, και τις ανάγκες της.

mask8

“Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της αισθητικής, right now”  μου εξηγεί για την συγκεκριμένη θεραπεία...

“Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της αισθητικής, right now” μου εξηγεί για την συγκεκριμένη θεραπεία…

Let's do it!

Let’s do it!

Μου την δείχνει…You must be joking….

Μπορεί να μην φαίνεται αλλά...κλαίω!!!!!! Από τα γέλια φυσικά..

Μπορεί να μην φαίνεται αλλά…κλαίω!!!!!!

...Από τα γέλια. φυσικά!!!!

…Από τα γέλια. φυσικά!!!!

“Η θεραπεία Re-face με στοχευμένο φως συγκεκριμένης συχνότητας, το οποίο διαπερνά το δέρμα, ενισχύει την κυτταρική δραστηριότητα προτρέποντας την ενεργοποίηση ινοβλαστών και κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα κάνει ανάπλαση και καταπολεμά τα σημάδια του δέρματος.
Το κύτταρο δεν είναι τίποτα άλλο από μια μηχανή παραγωγής ενέργειας για να παράγει την ενέργεια που απαιτείται για τις λειτουργίες του και την υγεία του. Πρέπει να λαμβάνει καθημερινά αντίστοιχα την ενέργεια που χρειάζεται. Εάν δεν την παίρνει τότε φλεγμαίνει, με αποτέλεσμα τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η re-face mask είναι το “αντίδοτο” για τη γήρανση, μια καινοτόμος τεχνολογία που δίνει την ενέργεια στο κύτταρο για να αντιστρέψει τη φθορά του χρόνου” μου λέει πολύ σοβαρά, και εγώ προσπαθώ να παραμείνω σοβαρή αλλά δεν ξέρω πως… “Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της αισθητικής, right now” μου λέει και εγώ ακόμη επεξεργάζομαι την a- kind- of-kinky μάσκα.

mask12

Εφαρμογή:  Κάνουμε ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα και lotion. Περνάμε το πρόσωπο με ένα ενζυμικό peeling. Απλώνουμε τη μάσκα Hydro gel mask ( μια μάσκα εμποτισμένη με κολλαγόνο, υαλουρονικό κλπ ) και περνάμε με υπέρηχο για 10 λεπτά για καλύτερη και πιο βαθιά διείσδυση των προϊόντων. Βγάζουμε τη μάσκα Hydro gel και κάνουμε 10 λεπτά μασάζ για υπεραιμία στο δέρμα. Βάζουμε μια γάζα στο πρόσωπο και εφαρμόζουμε τη re-face mask για 20 λεπτά (ανάλογα με την ανάγκη προσαρμόζουμε και το χρώμα ). Τέλος αφαιρούμε τη re-face mask και την Hydrogel mask. Με το προϊόν που έχει μείνει στο πρόσωπο κάνουμε ελαφρές ταμποναριστές κινήσεις. Εφαρμόζουμε κρέμα ημέρας και αντιηλιακή.

Το δέρμα, όπως γνωρίζουμε , έχει ειδικούς υποδοχείς για το φως. Ενεργούμε στα κύτταρα με ειδική ενεργειακή συχνότητα που επαναφέρει και διατηρεί την υγεία του δέρματος. Με την παλμική εκπομπή του κατάλληλου μήκους κύματος φωτός διόδου και τη σωστή διασπορά του στο δέρμα, απορροφάται η ενέργεια του φωτός, που προκαλεί μια "δόνηση ηλεκτρονίων", που αυτή με τη σειρά της θα διεγείρει τις φυσικές και βιοχημικές λειτουργίες επιδιόρθωσης στα κύτταρα του δέρματος. Έτσι διεγείρουμε τις φυσικές κυτταρικές λειτουργίες αναστροφής της γήρανσης.

Το δέρμα, όπως γνωρίζουμε , έχει ειδικούς υποδοχείς για το φως. Ενεργούμε στα κύτταρα με ειδική ενεργειακή συχνότητα που επαναφέρει και διατηρεί την υγεία του δέρματος. Με την παλμική εκπομπή του κατάλληλου μήκους κύματος φωτός διόδου και τη σωστή διασπορά του στο δέρμα, απορροφάται η ενέργεια του φωτός, που προκαλεί μια “δόνηση ηλεκτρονίων”, που αυτή με τη σειρά της θα διεγείρει τις φυσικές και βιοχημικές λειτουργίες επιδιόρθωσης στα κύτταρα του δέρματος. Έτσι διεγείρουμε τις φυσικές κυτταρικές λειτουργίες αναστροφής της γήρανσης.

“Τα τρία διαφορετικά είδη φωτός που εκπέμπει η μάσκα έχουν τα εξής αποτελέσματα…” μου λέει η ευγενέστατη και ομολογουμένως υπομονετική αισθητικός μου, και συνεχίζει “Το κόκκινο αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τα κύτταρα, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το μπλε εξουδετερώει τα βακτήρια που προκαλούν φλεγμονές και ρυθμίζει τη λιπαρότητα του δέρματος. Το πράσινο προστατεύει το δέρμα από μελλοντικές δυσχρωμίες, χαρίζοντας ένα δέρμα καθαρό και λαμπερό…”

Μία ώρα αργότερα...

Μία ώρα αργότερα…

mask2

Μία ώρα αργότερα και ναι, νιώθω ακόμη πιο καθαρή, έχω την αίσθηση πως έχω διώξει όλες τις τοξίνες από το πρόσωπο μου. Δεν χρησιμοποιώ ούτε ίχνος μακιγιάζ… Εκτός αυτού, νοιώθω ενυδατωμένη, το δέρμα μου το αισθάνομαι πιο ανθεκτικό, λιγότερο ευαίσθητο. “Επίσης, η θεραπεία με την Re-Face Mask επιτυγχάνει παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος, και φυσικά, μείωση των ρυτίδων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με όλα αυτά τα μπουκαλάκια νερό που πίνεις καθημερινά και το κόψιμο του τσιγάρου, θα κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σου, από σήμερα κιόλας!” με αποχαιρετάει η Σταυρούλα.

mask1
Το αν έγιναν θαύματα στην επιδερμίδα μου θα το επιβεβαιώσουν ή όχι οι φίλες μου. (Που είναι τόσο ενθουσιασμένες που έως και στην φωνή μου βρήκαν διαφορές). Εγώ προσυπογράφω πως είναι η πιο αποτελεσματική Θεραπεία προσώπου που έχω κάνει ποτέ.

Nice things to do 4 you, just because!!! xxx

error: Content is protected !!