ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

New Year’s Resolutions: Ευεξία & Αναζωογόνηση μετά τις γιορτές!

Φτάσαμε στην 15η μέρα του νέου χρόνου και ελπίζω να ξεκινήσαμε την λίστα με τα “Dos & Don’ts” του νέου έτους, έτσι?
Ναι ναι, αυτά που υπόσχονταν δίαιτα και γυμναστήριο και ευεξία και αναζωογόνηση και σωστό ύπνο, και έναν Dry January
Λοιπόν, σας έχω πρόταση, που όχι μόνο θα σας ενθουσιάσει και θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα του “New Me” Project, αλλά θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να χαλαρώσετε, μέσα από τις άπειρες επιλογές και εμπειρίες που θα σας προσφέρει. Και σας έχω πρόταση, επειδή το έχω κάνει αρκετές φορές, (δείτε εδώ, και εδώ) και περιμένω πως και πως να το ξανά κάνω. Ένα δώρο στον εαυτό μου, γιατί το αξίζω. Όπως και εσύ…

Λοιπόν, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας το πολυβραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Centre του Divani Apollon Palace & Thalasso προσκαλεί τον επισκέπτη σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης. Θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, προγράμματα ευεξίας και αποκατάστασης, αποτελούν κάποιες μόνο από τις επιλογές που προσφέρει το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας της χώρας.

Divani Athens Spa & Thalasso Center
Έχοντας αποσπάσει διεθνείς βραβεύσεις, το spa του Divani Apollon Palace & Thalasso, μόλις είκοσι λεπτά από το κέντρο της πόλης, αποτελεί έναν ναό ομορφιάς και ευεξίας. Με συνολική έκταση 3.500 τ.μ. το Divani Athens Spa & Thalasso Center διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, παρέχοντας μια πληθώρα υπηρεσιών περιποίησης και αναζωογόνησης.
Οι ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού αποκαλύπτονται στην πισίνα θαλασσοθεραπείας, ενώ οι έμπειροι θεραπευτές του spa προτείνουν τις κατάλληλες θεραπείες για τις δικές σας ανάγκες και η εξειδικευμένη ομάδα του πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου σας συμβουλεύει για το είδος άσκησης που σας ταιριάζει.
Για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν τη συνολική εμπειρία ευεξίας το Divani Athens Spa & Thalasso Center διαθέτει το δικό του members club, τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν ειδικά προνόμια όσον αφορά το spa αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες που προσφέρουν το Divani Apollon Palace & Thalasso και ο Όμιλος Διβάνη.

Wellness retreats: #DivineYou
Τα προγράμματα #DivineYou του Divani Athens Spa & Thalasso Center αποτελούν μια μοναδική εμπειρία μέσα από την οποία οι επισκέπτες του Divani Apollon Palace & Thalasso μπορούν να ζήσουν το απόλυτο ταξίδι στον κόσμο της ευεξίας. Είτε το ζητούμενο είναι η αναζωογόνηση, είτε η απώλεια τοπικού πάχους ακόμα και η αποκατάσταση, τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα #DivineYou σε απόλυτη εναρμόνιση με την αρχαία ελληνική φράση “νους υγιής εν σώματι υγιεί” θα δώσουν τη λύση που αναζητάτε, προσφέροντας εσωτερική γαλήνη μέσα από την ισορροπία σώματος και πνεύματος.
Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πρωτεύουσας στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας με μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό, τα πολυτελή δωμάτια του Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελούν το ιδανικό ησυχαστήριο για να βιώσει κανείς την εμπειρία της αναζωογόνησης καθ’ όλη τη διάρκεια των wellness retreats. Οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι αφουγκράζονται τις ανάγκες του οργανισμού σας και σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου δημιουργούν ένα tailor-made πρόγραμμα διατροφής, ενώ στο 3.500 τ.μ. κέντρο θαλασσοθεραπείας μπορείτε να βιώσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Η συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Symmetria και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το Divani Athens Spa & Thalasso Center, όπως τα HΥPOxI®, VACUNAUT and VELASHAPE®, i-lipo και LPG που θεωρούνται επαναστατικά στον τομέα της απώλειας τοπικού πάχους, καθώς και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία των προγραμμάτων.
Πιο συγκεκριμένα τα Wellness Retreats #DivineYou έχουν χαρακτήρα detox και anti-stress, στοχεύουν στην απώλεια βάρους και την αναζωογόνηση και έχουν διάρκεια 3, 7 ή 10 ημερών και είναι τα ακόλουθα:

Detox Program
Ιδανικό για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους και διαθέτουν μια στρεσογόνα καθημερινότητα, έχει διάρκεια 3 ή 7 ημέρες και προσφέρει γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Weight Loss Program
Η απώλεια βάρους μέσα από έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 10 ημερών. Μέσω του Weight Loss Program ανακαλύπτετε τη σημασία της υγιεινής διατροφής και τις θετικές επιρροές που έχει στην καθημερινότητά σας.

Anti-stress Program
Με διάρκεια 3 ημέρες το Anti-stress Program έχει ως στόχο την ισορροπία σώματος και πνεύματος μέσα από τις θεραπευτικές ιδιότητες της yoga και του διαλογισμού.

Rejuvenation Program
Τρεις (3) ημέρες αφιερωμένες στην αναζωογόνηση και την ομορφιά για την ανάδειξη του ωραιότερου εαυτού σας.

Η έννοια της ευεξίας, της αναζωογόνησης και του detox αποκτά το πραγματικό της νόημα στο Divani Athens Spa & Thalasso Centre, το πιο ολοκληρωμένο spa της χώρας.

Tηλ. επικοινωνίας: +30 210 8911100
Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα

Detox your Mind, Body & Contact Lists…

error: Content is protected !!