ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

New Season – New Zonars!

Το Zonars σηματοδοτεί για μία ακόμη χρονιά την έναρξη της νέας περιόδου και οργανώνει ένα All-day long Party το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Ετοιμαστείτε για τη νέα βελτιωμένη μορφή του Zonars σε όλα τα επίπεδα.
Με ανανεωμένο μενού, του πολυβραβευμένου executive chef Νίκου Σκλήρα, και αλλαγές στο χώρο, το Zonars υποδέχεται τους καλεσμένους του από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το καθιερωμένο brunch της Κυριακής, τα early drinks μετά το γραφείο, οι after shopping συναντήσεις, αλλά και τα βραδινά parties διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του πιο κοσμοπολίτικου σημείου της Αθήνας.
Σημείο συνάντησης και για πριν ή μετά το θέατρο, το Zonars καλωσορίζει το θεατρόφιλο κοινό με ειδικό theatre menu.


Ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square22, έχοντας διαγράψει μακρόχρονη πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έχοντας εξειδίκευση σε μεγάλα γαστρονομικά projects, είναι ο καινούργιος συνεργάτης του Ομίλου Πανά. Η cocktail designer Μυρσίνη Σπανέλη, κατέχοντας πολλές διακρίσεις, επανασχεδιάζει τα cocktails και προσφέρει μια fine drinking εμπειρία σε όλους τους καλεσμένους του bar, ενώ η Χριστίνα Βλαχούλη, με διεθνείς συνεργασίες, έχει επιμεληθεί το food styling των πιάτων.


Ο χειμώνας ξεκινάει με διευρυμένο βραδινό ωράριο, καινούργιες γεύσεις, περισσότερη μουσική και την ασύγκριτη διεθνή κουζίνα του Zonars μαζί με τις ελληνικές συνταγές και το sushi bar section.

error: Content is protected !!