ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Never Eat Alone στην “Οργάνωση Γη”!

Το είχα στο μυαλό μου πάρα πολύ καιρό να πάω , με την πρώτη ευκαιρία. Η πρώτη δεν είναι, είναι όμως η καλύτερη ευκαιρία να πάω την άλλη Κυριακή 21/4! Στην “Οργάνωση Γη” έχουν πάει πλέον οι περισσότεροι –όλοι!– οι φίλοι μου και ακόμη πιο πολύ οι περισσότεροι φίλοι της κόρης μου. Και τώρα, μπήκε και στο δικό μας πρόγραμμα:

Ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Σάκης Ρουβάς στο Κέντρο της Γης...

Ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Σάκης Ρουβάς στο Κέντρο της Γης…

Η MKO «Οργάνωση ΓΗ», το εστιατόριο Milos με τον chef Περικλή Κοσκινά , και η food blogger Two Minutes Angie σε συνεργασία με «Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» και την ΜΚΟ PRAKSIS μας προσκαλούν για μία ξεχωριστή εκδήλωση της «Συλλογικής Κουζίνας: Never eat Alone» την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κέντρο της Γης, στο Ίλιον.

horses

Η «Συλλογική Κουζίνα: Never Eat Alone» είναι μια πρωτοβουλία εθελοντών της ΜΚΟ «Οργάνωση Γη» και της food blogger Two Minutes Angie, στο πλαίσιο της δραστηριότητας «Κυριακή στη Γη: Η άνοιξη της Αθήνας» που διοργανώνεται κάθε Κυριακή στο Κέντρο της Γης. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, η ΜΚΟ «Οργάνωση Γη» προτείνει στον σύγχρονο άνθρωπο να υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής, με εποχικά ελληνικά υλικά, οικονομικές και θρεπτικές συνταγές, καλλιεργώντας το συναίσθημα της συλλογικότητας αλλά και της συνεργασίας.

Η blogger "Two Minutes Angie" ετοιμάζει το γεύμα μαζί με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Η blogger “Two Minutes Angie” ετοιμάζει το γεύμα μαζί με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Με έμπνευση από τη «Συλλογική Κουζίνα», την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 θα είναι καλεσμένος ο chef του εστιατορίου Milos Περικλής Κοσκινάς για να μαγειρέψει μόνο για τα παιδιά!

Φρέσκο, ζεστό ψωμί!

Φρέσκο, ζεστό ψωμί!

Παράλληλες δωρεάν δράσεις:
Το Παιχνιδαγωγείο (δημιουργικό παιχνίδι 11.00-14.00)
Yoga (για παιδιά στις 11.00, για ενήλικες στις 12.30)
Meditation στον Ελαιώνα

Οι Κυριακές μας έχουν αλλάξει...και μας αρέσει!

Οι Κυριακές μας έχουν αλλάξει…και μας αρέσει!

Ε, υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από αυτή; Τείνει να γίνει μόδα οι επισκέψεις στο Κέντρο της Γης; Ας γίνει…Αυτές να είναι οι μόδες μας!

error: Content is protected !!