ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νέο Pure Color Envy Gloss με την Kendall Jenner: Τολμήστε!

Η Estee Lauder παρουσιάζει τα νέα Pure Color Envy Sculpting Gloss και Lacquer – μια ζηλευτή συλλογή για τα χείλη που μεταμορφώνει την εμφάνισή τους. Νέες συνθέσεις υψηλής απόδοσης –προσφέρουν άνεση, ενυδάτωση που διαρκεί , και πολύπλευρη λάμψη για μια αίσθηση επιπλέον όγκου και διάστασης –χωρίς να «κολούν» τα χείλη. Μια συλλογή από εναλλακτικές λάμψεις που δημιουργήθηκαν για να φοριούνται μόνα τους ή επάνω από το κραγιόν, τα Pure Color Envy Sculpting Gloss και Lacquer, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο φάσμα για τα χείλη: από απαλές σε τολμηρές αποχρώσεις, αποτέλεσμα κρεμώδης ή με λάμψη, γυαλιστερό ή με λάμψη «βερνικιού» -υπάρχει ένα αποτέλεσμα και απόχρωση για κάθε χρωματικό τόνο, κάθε περίσταση και κάθε επιθυμία.

ken1
Tο νέο Pure Color Envy Sculpting Gloss, επαναπροσδιορίζει τα gloss με μια νέα υγρή σύνθεση balm σε διαφορετικά τελειώματα. Μια σειρά από 13 αποχρώσεις σε γυαλιστερό ή κρεμώδες αποτέλεσμα. Κάθε απόχρωση λειτουργεί έτσι ώστε να διαμορφώνει οπτικά κάθε σχήμα χειλιών μεγεθύνοντας το σχήμα και τις καμπύλες με το πολυδιάστατο χρώμα και λάμψη. Η τεχνολογία Advanced True Vision Technology, προσφέρει ενυδάτωση με έντονη χρωματική λάμψη. Η σύνθεση balm προσφέρει τοποθέτηση ακριβείας και διάσταση στα χείλη.

ken2
Η σειρά επεκτείνεται με την προσθήκη του νέου Pure Color Envy Sculpting Lacquer, σε τρείς αισθησιακές πλούσιες αποχρώσεις. Συνδυάζοντας την κρεμώδη κάλυψη ενός κραγιόν και την λάμψη ενός gloss, τα χείλη «ντύνονται» με πλούσιο λαμπερό χρώμα δημιουργώντας την αίσθηση λάμψης «βερνικιού». Η τεχνολογία True Vision™ Technology της Estee Lauder, προσφέρει έντονο χρώμα με πολυδιάστατα πολυμερή που σφραγίσουν την υγρασία και δημιουργούν μια χρωματική ασπίδα, διατηρώντας το χρώμα, την λάμψη, και την απαλότητα στα χείλη μέχρι και 6 ώρες.

ken last
Η νέα ενισχυμένη σύνθεση προσφέρει στα χείλη διαρκή και πλούσια ενυδάτωση. Εμπεριέχει το μοναδικό Σύμπλεγμα Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό Οξύ (Moisture Complex with Hyaluronic Acid), που δίνει τη δυνατότητα στα χείλη να συγκρατούν και να δεσμεύουν συνεχή υγρασία, διατηρώντας τα απαλά.

Watch the video!

https://www.youtube.com/watch?v=FQ4FtNkEIUg&feature=youtu.be

Happy Friday! 🙂

error: Content is protected !!