ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To νέο Γούρι της Χρονιάς “Aeolos” από τον Οίκο Zolotas για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ!

Ο Οίκος ZOLOTAS είχε την χαρά να φιλοξενήσει χθες το μεσημέρι στο κεντρικό του κατάστημα στην οδό Πανεπιστημίου εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ αλλά και φίλους του Οίκου για να παρουσιάσει το νέο γούρι της χρονιάς, AEOLOS.


Πιστός στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, ο Οίκος δημιούργησε για ακόμα μία χρονιά ένα μοναδικό πολύτιμο γούρι, εμπνευσμένο από τον Αίολο, τον άνεμο που ο Δίας διόρισε άρχοντα και φύλακα των 8 ανέμων, και που υμνείται από το χώρο των γραμμάτων και των τεχνών παγκοσμίως.
Στην Οδύσσεια του Ομήρου, ο Αίολος είναι που βοηθάει τον Οδυσσέα κλείνοντας τους 8 ανέμους σε έναν ασκό, κι αφήνοντας μόνο τον ούριο Ζέφυρο να πνέει ευνοϊκά για να τον οδηγήσει στην Ιθάκη. Το 2018, ο AEOLOS του Οίκου ZOLOTAS συμβολίζει για καθέναν από εμάς την εφαλτήριο δύναμη που θ’ αφήσει τους ανέμους του να μας οδηγήσουν στον προορισμό μας ανέφελα, σταθερά, με μια πνοή!

Ο CEO του Οίκου Zolotas Γιώργος Παπαλέξης με την Πρόεδρο του Οίκου Zolotas Marianne Le Clere – Papalexis

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Οίκος ZOLOTAS διατηρεί το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεων της συλλεκτικής αυτής συλλογής στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Αλέξια Τσακανίκα με τον Γιώργο Παπαλέξη

Αλεξάνδρα Τρύφωνος, η Βίβιαν Γιαννακοπούλου και η Μάνια Μπούσμπουρα

photo credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!