ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νέα Υόρκη: Το Ετήσιο Γκαλά του The Hellenic Initiative!

To 6o Ετήσιο Γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας  πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή που μας πέρασε, και συγκέντρωσε περισσότερα από $2 εκ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 750 καλεσμένοι.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν  θα επενδυθούν σε επιχειρηματικά προγράμματα και ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα και επίσης θα διατεθούν για την ανακούφιση από την οικονομική κρίση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδιαιτέρως στα παιδιά.

Πραγματοποιήθηκε silent auction από Έλληνες σχεδιαστές και brands με σκοπό τα χρήματα να διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα.Το Γκαλά αυτό είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων της Ελληνικής Διασποράς, προσελκύοντας Έλληνες από τις Η.Π.Α., τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Η Ελληνική Πρωτοβουλία ηγείται της ελληνικής κοινότητας της διασποράς σε διεθνές επίπεδο στην ενημέρωση και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την Ελλάδα.

Από την ίδρυσή της, η Ελληνική Πρωτοβουλία έχει διαθέσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια δολάρια για οικονομική ανάπτυξη και ανακούφιση από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Οι τιμώμενοι του Γκαλά 2018:
•   Paul Polman, CEO της Unilever και συνεργάτης του προγράμματος ReGeneration της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.  Το πρόγραμμα ReGeneration ξεκίνησε το 2014 με σκοπό να εκπαιδεύσει, να συμβουλεύει και δώσει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε καταρτισμένους νέους υποψηφίους στις κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.   Περισσότερες από 520 θέσεις πρακτικής εξάσκησης έχουν δημιουργηθεί σε πάνω από 200 εταιρείες. Συμμετέχοντας στο κορυφαίο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα, περισσότερο από το 80% των συμμετεχόντων εξασφάλισαν επέκταση της σύμβασής τους, ή προσλήφθηκαν.

•   Κορίνα Μεντζελοπούλου, Φιλάνθρωπος, Ιδιοκτήτρια και CEO του Château Margaux.

Στον ρόλο του οικοδεσπότη της εκδήλωσης ήταν ο Chris Diamantopoulos, ηθοποιός της σειράς “Silicon Valley” του HBO, του “The Dangerous Book for Boys” της Amazon καθώς και φωνή του Mickey Mouse της Disney.

It’s good to know:  Η επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας, μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην οικονομική ανάκαμψη.
Κινητοποιούμε ανθρώπους με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Είμαστε η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) – ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς.

error: Content is protected !!