Η νέα Συλλογή Mitos στo Harrods!

08/06/2016 • GET

Πρόκειται ίσως για το πιο διάσημο και exclusive πολυκατάστημα στον κόσμο.
Σύμβολο της βρετανικής πρωτεύουσας και του πολυτελούς shopping, το Harrods  εντάσσει αυτό το καλοκαίρι στα brands που προσφέρει στο απαιτητικό κοινό του εμβληματικού του flagship στην καρδιά του Knightsbridge το ελληνικό luxury swimwear brand MITOS.

Aπό τις αρχές του καλοκαιριού, οι λάτρεις του beachwear βρίσκουν τα κεντητά μπικίνι της συλλογής Manifesto στον 4ο όροφο του πολυκαταστήματος, στο εντυπωσιακό #HarrodsFashionLab που αυτή τη σεζόν είναι αφιερωμένο στα πιο fashionable brands για τις διακοπές και την παραλία. Ταυτόχρονα τα MITOS διατίθενται και μέσω του online καταστήματος του βρετανικού κολοσσού.

MITOS @ Harrods 1ok

Η νέα συλλογή MITOS Swimwear για το καλοκαίρι του 2016 ονομάστηκε MANIFESTO και σκοπό έχει να ταξιδέψει τις απανταχού #mitoslovers κάτω από τον καυτό ήλιο του Μεξικού, στην γλυκιά ραστώνη μιας ζεστής μέρας στις ονειρεμένες παραλίες του Tulum, του Cabo San Lucas και του Cancun.

Ο αισθησιασμός και το μυστήριο, η πολύχρωμη κουλτούρα και το φλογερό ταπεραμέντο του μυθικού αυτού πολιτισμού γίνονται έμπνευση και ζωντανεύουν στα έντονα γεωμετρικά μοτίβα και την ζωηρή παλέτα που κοσμούν τα εντυπωσιακά μαγιό και beachwear της νέας σεζόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons