ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νέα boutique Kayak στο The Mall Athens: Η απόλυτη εμπειρία…

Η απόλυτη εμπειρία παγωτού Kayak τώρα και στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο

Την πέμπτη boutique της εγκαινίασε πρόσφατα η Kayak, αμιγώς ελληνική εταιρία, το όνομα της οποίας είναι συνυφασμένο με το ποιοτικό παγωτό. Ο νέος χώρος Kayak βρίσκεται στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, και έχει ήδη καταφέρει να γίνει «πόλος έλξης» για όσους αναζητούν την.. μαγεία του παγωτού στην καθημερινότητά τους.

Πιστά στη φιλοσοφία τους αλλά και την minimal chic αισθητική τους, τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak παρουσιάζουν ένα νέο κατάστημα, όπου η υψηλή ποιότητα συναντά την μαγεία της αληθινής εμπειρίας παγωτού από ολόφρεσκο γάλα, κρέμα γάλακτος και αληθινά φρούτα. Στη νέα boutique θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να γνωρίσετε τα «πρωτότυπα» χωνάκια από αφράτη βάφλα, τα bubble waffle cones, και να τα συνδυάσετε με την αγαπημένη σας γεύση παγωτού ή κάποια από τις διεθνώς βραβευμένες γεύσεις Kayak, Μαστίχα Ροζ Πιπέρι, Σοκολάτα Βελγίου, Lemongrass και πολλές άλλες. Τέλος, θα απολαύσετε ποικιλία γλυκών και ολόφρεσκους χυμούς που ολοκληρώνουν την εμπειρία Kayak.

Η νέα boutique Kayak στο The Mall Athens συνιστά ήδη δημοφιλές σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν το ποιοτικό και, ταυτόχρονα, «ανατρεπτικό» σε γεύση παγωτό. Ανακαλύψτε και εσείς τις αυθεντικές γεύσεις Kayak στο The Mall Athens και αφεθείτε στην μαγεία τους.

Δεν είναι παγωτό… είναι Pure Magic!

It’s good to know: Η Kayak είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993.
Αρχή της είναι να προωθεί έναν αγνό τρόπο διατροφής. Χρησιμοποιεί μόνο φυσικές πρώτες ύλες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή χημικών συστατικών. Όλα τα προϊόντα της, παρασκευάζονται μετά από εκτενή έρευνα και πολλές γευστικές δοκιμές με τα καλύτερα φρέσκα υλικά όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα, σαν να τα έφτιαχνε κάποιος στο σπίτι του.
Τα παγωτά Kayak είναι Ελληνικά και βασίζονται σε μοναδικές συνταγές. Η συλλογή τους αποτελείται από κλασικές αλλά και gourmet γεύσεις που διακρίνονται και υπερέχουν σε κάθε γαστρονομική τάση.  Το βραβευμένο για την καινοτομία του Kayak Greek Frozen Yogurt προσφέρει απόλυτη δροσιά, φρεσκάδα και γεύση χωρίς τις θερμίδες. Είναι φτιαγμένο με τη μυστική αυθεντική συνταγή, με πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, σε ότι γεύση μπορείς να φανταστείς και πάντα κρύβει μια έκπληξη μαγική.
“Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή..” Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

error: Content is protected !!