ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νάνσυ Μαλλέρου-“Καλύτερα Γίνεται!”: Κερδίστε το Ημερολόγιο της επιτυχημένης Life Coach!

Όμορφες θετικές δηλώσεις για μια εποικοδομητική και χαρούμενη νέα χρονιά!

Με αφορμή την παρουσίαση του Ημερολογίου της Νάνσυ Μαλλέρου “Καλύτερα Γίνεται-Ημερολόγιο 2016” που θα πραγματοποιηθεί στα Public Συντάγματος, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Fay’s Control κάνει δώρο 4 Ημερολόγια και 30 προσκλήσεις για την βραδιά της επίσημης παρουσίασης, στους αναγνώστες μας.

7321c877-3937-47b4-bc91-48bc78f27de9
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι “like” & “share” στον διαγωνισμό μας έως την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης μας που θα μυηθεί στις όμορφες, θετικές δηλώσεις της “Γκουρού της Ευτυχίας” για μία εποικοδομητική και χαρούμενη χρονιά!

kali2

Το ημερολόγιο
Οι μεγάλες αλλαγές συντελούνται από μικρές , καθημερινές και φαινομενικά ασήμαντες σκέψεις και πράξεις. Καθεμία από αυτές καθορίζει την ποιότητα, την κατεύθυνση, ακόμα και τη διάρκεια της ζωής μας.
Μία μόνο φράση μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μας. Μία μόνο πράξη μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Σε αυτό το ημερολόγιο, συγκεντρώσαμε για εσάς σκέψεις, με τη μορφή θετικών δηλώσεων, και πράξεις, με τη μορφή μικρών τελετουργιών, που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας, να χτίσουν την αυτοπεποίθησή σας, κι έτσι να σας οδηγήσουμε σε ισορροπημένες και ευτυχισμένες σχέσεις!

kali invi

Η Τζίνα Θανοπούλου θα προλογίσει το Ημερολόγιο "Καλύτερα Γίνεται"

Η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Συβουλευτική Ψυχολόγος, Τζίνα Θανοπούλου θα προλογίσει το Ημερολόγιο “Καλύτερα Γίνεται”

Κάθε μέρα διάβασε δυνατά τη θετική δήλωση, πραγματοποίησε συνειδητά την αντίστοιχη τελετουργία και γιόρτασε με κέφι όλες τις προτεινόμενες γιορτές.
Στο τέλος κάθε εβδομάδας κατάγραψε όλες τις όμορφες στιγμές της , μικρές και μεγάλες.
Στο τέλος του χρόνου θα έχεις συγκεντρώσει όλες τις όμορφες αναμνήσεις σου!

Το Fay's Control σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 "Ημερολόγια" και 30 προσκλήσεις για την επίσημη παρουσίαση, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου! Καλή επιτυχία!

Το Fay’s Control σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 “Ημερολόγια” και 30 προσκλήσεις για την επίσημη παρουσίαση, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου! Καλή επιτυχία!

Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου, χαρακτηρισµένη από τα ΜΜΕ ως η «Γκουρού της Ευτυχίας», είναι µία από τις κορυφαίες Life, Business & Executive Coaches στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.
Εκτός από την οικογένειά της, είναι παθιασµένη µε την ποιότητα ζωής, την προσωπική βελτίωση και το να βοηθάει τους άλλους να βρουν την αληθινή τους ευτυχία. Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι ο προορισµός αλλά ο τρόπος για να ταξιδεύει.
Θεωρεί ότι η µεγαλύτερη συνεισφορά σε αυτό τον κόσµο είναι οι χαρούµενοι και ισορροπηµένοι άνθρωποι. Γι’ αυτό διοργανώνει κάθε χρόνο το δωρεάν σεµινάριο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ», το οποίο έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτοµα και έχει αποσπάσει διθυραµβικές κριτικές από το κοινό και τους δηµοσιογράφους.
Είναι coach των οµιλητών των TEDxAthens, ιδρυτικό µέλος και πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της Διεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation – Greece Chapter).
Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, µεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το European School of Management (Oxford, Paris, Madrid) και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήµιο. Είναι απόφοιτος του CoachU και έχει ολοκληρώσει διάφορα σεµινάρια του τµήµατος διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται. Ο 1ος Ελληνικός Οδηγός Life Coaching» (εκδ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ, 2009) και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» (εκδ. Ι. Σιδέρης, 2006).
Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στα σηµαντικότερα ΜΜΕ (ΣKAΪ, Alpha, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέµα, Vogue, Life & Style, TLife.gr κ.ά.). Έχει δική της τηλεοπτική στήλη στην εκποµπή JoinUs στον ΣΚΑΪ και έχει συνεργαστεί µε τη Δέσποινα Καµπούρη στην τηλεοπτική εκποµπή «Καλύτερη Ζωή». Έχει µόνιµη στήλη Life Coaching στην Athens Voice και στο Deluxe Magazine.
Για περισσότερο από µία δεκαετία έχει εργαστεί στο Πάντειο Πανεπιστήµιο ως καθηγήτρια Μάρκετιγκ και ως υψηλόβαθµο στέλεχος Επικοινωνίας & Μάρκετιγκ σε πολυεθνικές εταιρείες.
Το προσωπικό της µότο είναι «Η ζωή µού φέρεται καλά»…

Κάντε “like” & “share” και μπείτε στην κλήρωση του Fay’s Control για να κερδίσετε το Ημερολόγιο 2016 “Καλύτερα Γίνεται”! Καλή επιτυχία! xxx

error: Content is protected !!